Heidi Weng tilbake i verdenstoppen

Du var aldri en fiasko

Utbrent? Utslått? Joda, men også så mye mer.

KNALLSTERK IGJEN: Heidi Weng jubler med Therese Johaug og Jessica Diggins etter den flotte andreplassen på 10km fri i Davos. FOTO: Gian Ehrenzeller/Keystone/AP.
KNALLSTERK IGJEN: Heidi Weng jubler med Therese Johaug og Jessica Diggins etter den flotte andreplassen på 10km fri i Davos. FOTO: Gian Ehrenzeller/Keystone/AP. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

DAVOS (Dagbladet): Når Heidi Weng er i ferd med å korte ned avstanden til uovervinnelige Therese Johaug, er det på tide å se utover resultatlista igjen. Det er jo er under ett år siden Heidi i all sin resultatmessige elendighet ble presentert av svenskene som «Skiverdenens største gåte».

Da hadde verdenseneren fra sesongen 2017/18 blitt nummer 42 i åpningsrennet i Tour de Ski, og var visst fortsatt like blid:

- Dette dreier seg om en løper som har vært på pallen 82 ganger i verdenscupen, En løper som har fire VM-gull. En løper som har vunnet både verdenscupen sammenlagt og Tour de Ski to sesonger på rad, skrev Expressens kommentator Tomas Petterson; som følger norsk langrenn tett, og la til:

- Nå sklir hun mest omkring og ser ut til å ikke bry seg så mye. Nummer en eller nummer åttien? Spiller mindre rolle. Heidi Weng ler fortsatt, konkluderte Petterson, men hadde ikke helt rett.

For dette var aldri noen fiasko.

Og det er derfor Heidi Weng smiler etter kjempeløpet på 10km i Davos i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer