- Du vet hva som skjedde forrige gang jeg svarte på hypotetiske spørsmål

Solskjærs svar på om han ønsker å bli Aston Villa-sjef.

SMIGRET: Molde-trener Ole Gunnar Solskjær sier han er smigret av intreressen fra Aston Villa.Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix
SMIGRET: Molde-trener Ole Gunnar Solskjær sier han er smigret av intreressen fra Aston Villa.Foto: Kent Skibstad / NTB scanpixVis mer

SANDNES (Dagbladet): Molde vant 2-0 på bortebane mot Sandnes Ulf, og kampen var mye fokus rettet mot Molde-sjef Ole Gunnar Solskjær som har vært linket til Aston Villa.

- Jeg må si at spillerne taklet det veldig bra, og det var som forventet. Kulturen i gruppa er forandret. Det er en sulten gjeng som vil bevise noe hver gang de spiller, og vise at de vil være med neste gang, sier Ole Gunnar Solskjær etter 2-0-seieren.

- Føler du at nesten alle andre enn Aker og Molde har forståelse for hva du har gjort i denne saken?

- He-he. Ehem. Hva andre synes og mener har jeg ikke noen følelse for. Men jeg skyldte meg selv og familien min at jeg snakket med en så stor klubb som Villa.

- Du er ikke redd for at støyen skal ha redusert sjansene dine?

- Det får tida vise. Det sto vel noe om at jeg hadde «turned them down» og alt mulig rart borti der. Jeg vet ikke hvordan de vurderer og hva de kommer til å gjøre. Det er helt sikkert flere de skal snakke med. Jeg går ikke og sjekker telefonen, om de ringer meg. De tar tida de trenger, sier Solskjær.

Populær i Birmingham Han har ikke snakket med Aston Villa etter turen til Birmingham. I dag ble det kjent at avisa Birmingham Mail har gjennomført en spørreundersøkelse som viser at 95,3 prosent vil ha Solskjør som Villa-sjef.

- Det er vel bare fordi mitt navn er kommet ut da, he-he. Jeg vet at Villa syntes det var litt kjedelig, for de ønsket at prosessen skulle gå stille for seg. Det kan godt hende at to, tre navn vil høres mer spennende ut enn mitt, kanskje stemningen snur. Det er ikke noe jeg tenker på. Så lenge jeg har kontrakt og jobb i Molde, gjør jeg det. Helt til noe annet skjer.

- Men er det smigrende at fansen ønsker deg?

- Det er alltid smigrende. Da jeg var fotballspiller og United ville kjøpe meg, ble jeg smigret. Spillere ønsker å være på høyest mulig nivå, og det er det samme med meg som manager.

Vil til Villa? - Håper du på tilbud fra Villa?

- Det går det ikke an å si. Du vet hva som skjedde forrige gang jeg svarte på hypotetiske spørsmål, sier Solskjær og smiler.

Solskjær sto i over en halvtime og snakket med pressen etter kampen.

- Det er jobben min som ansatt i MFK. Jeg representerer klubben, og det må jeg gjøre enten det blir seier, tap eller uavgjort, og i gode og dårlige tider.