Dublin angrer

Aston Villa-angriperen Dion Dublin har bedt Birminghams Robbie Savage og sine egne lagkamerater om unnskyldning for at han skallet ned Savage under lokalderbyet mandag kveld.

- Jeg har aldri gjort noe slikt tidligere, og jeg skammer meg over det jeg har gjort. Jeg har skuffet mine medspillere, manageren - og ikke minst meg selv, sa Dion Dublin på en pressekonferanse han i går innkalte til for å komme med sin offentlige unnskyldning.

Spissen ble utvist fem minutter ut i andre omgang i byderbyet mellom Aston Villa og Birmingham. Han kom seint inn i en takling av Birminghams midtbanespiller Robbie Savage, som like etter ble regelrett skallet ned av Dublin for å ha slengt noen stygge kommentarer mot ham etter den brutale taklingen.

Dublin ville i går ikke si hva Savage kalte ham, men poengterte at det ikke var rasistiske uttalelser.

- I kampens hete blir det ofte sagt mye rart, men hva han sa er irrelevant. Min reaksjon var uansett feil, og jeg aner ikke hvorfor jeg reagerte som jeg gjorde. Kanskje var det delvis i frustrasjon, men jeg kan forsikre at det aldri vil skje igjen, sier den fargede 33-åringen.

Villa-veteranen er under politietterforskningen for den famøse springskallen, og politiet i West Midlands utelukker ikke at episoden kan ende med en tiltale.

Villa-manager Graham Taylor ilegger Dublin trolig en bot på to ukelønner, og spissen kan også vente seg minimum tre kampers karantene fra det engelske fotballforbundet *FA+.

Politiet arresterte også 40 personer før, under og etter det prestisjefyltet lokaloppgjøret. Begge ligakampene i år har endt med seier til lillebror Birmingham.

ETTERFORSKES: Aston Villas Dion Dublin er under politietterforskning etter å ha skallet ned Birminghams Robbie Savage under mandagens Premier League-kamp.