Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ducks flakser mot NHL-finale

Anaheim Mighty Ducks er på full fart mot seier i vest i NHL-sluttspillet. I natt ble det ny seier over Minnesota Wild.

4-0 seieren onsdag betyr at Anaheim, den gamle klubben til Espen Knutsen, leder 3-0 over Wild etter de tre første kampene i finalen i vest. Mye skal skje dersom laget ikke vinner, og allerede fredag kan Mighty Ducks sikre plassen i Stanley Cup-finalen.

17.174 tilskuere så keeper Jean-Sebastien Giguere spille nok en toppkamp for Anaheim med 35 redninger. For tredje kamp på rad forlot han banen uten å ha sluppet inn mål. Anaheim-tilhengerne fikk også se Paul Karyia score to mål i den viktige kampen.

- Jo, følelsen er god akkurat nå, men selv om vi leder 3-0 tar vi ikke sammenlagtseieren på forskudd. Vi tar en kamp av gangen. Det har vi gjort hele tiden i dette sluttspillet, og det har vist seg å være fornuftig, sa Karyia etter onsdagens kamp.

- Selvtilliten er stor, men det gode spillet mitt er et resultat av at forsvaret foran meg spiller veldig bra for tiden. De blokkerer så mange skudd, så jeg ville ikke vært like bra uten dem, sa Giguere etter onsdagens storseier over Minnesota Wild.

(NTB-Reuters)

<P>TRE PÅ RAD:</B> Mighty Ducks' keeper Jean-Sebastien Giguere (t.v) feirer med Paul Kariya og Stanislav Chistov.<P>
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media