Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ducks utliknet mot Devils

Steve Thomas scoret 39 sek. på overtid da Anaheim slo New Jersey Devils 1-0 og utliknet til 2-2 i Stanley Cup-finalen.

Anaheim Mighty Ducks var nærmest avskrevet etter å ha tapt 0-3 i de to første kampene, er kommet fryktelig tilbake.

Det er de to siste kampene på hjemmebane i Anaheim at hjemmelaget er med i kampen om det gjeve trofeet for fullt, men historien er likevel på New Jerseys side, for bare tre lag har klart å ta fra dem Stanley Cup-trofeet etter at Devils har vunnet de to første kampene i et sluttspill.

En spennende kamp i kampen er duellen mellom de to keeperne Martin Brodeur i Devils og Jean-Sebastien Giguere i Mighty Ducks. Giguere har et lite overtak i den duellen etter at han holdt målet rent for femte gang denne sesongen.

- Vi spilte nok med for stor respekt mot Devils i de første kampene. Nå har vi innsett at vi bare må gå på banen og spille vårt eget spill uten å tenke på motstanderen, sier Giguere.

Avgjørelsen i natt kom så å si med en gang forlengelsen i spillet var satt i gang. Brodeur klarte ikke å få kontrollen over et skudd fra Samuel Pahlsson, og returen satte Steve Thomas kontant i mål over en sprellende Martin Brodeur.

Det gjenstår fortsatt tre kamper i sluttspillfinalen, og ingen avgjørelse kan falle før de to neste kampene er spilt.

(NTB-Reuters)

NÅR ENDENE ER GODE:</B> Her jubler Steve Thomas for seiersmålet i natt. Nå er det 2-2 i finalespillet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media