Dudek innrømmer å ha laget bråk

Men mener saken er overdramatisert.

• Dagbladet.no kommer tilbake med mer fra dagens pressekonferanser i forkant av morgendagens mesterligamøte mellom Barcelona og Liverpool

(Dagbladet.no): Liverpools polske reservekeeper, Jerzy Dudek, innrømmer å ha fått en irettesettelse for bråket etter treningsleiren i Portugal sist uke.

Craig Bellamy skal ha angrepet John Arne Riise med en golfkølle, og også andre spillere skal ha drukket seg for fulle og laget kvalm på feriestedet Vale do Lobo natt til fredag.

Dudek avviser en del, men innrømmer samtidig mye.

- Mesteparten av pressen har trykket merkelige og usanne historier angående vår tur til den nærmeste restauranten, mens vi var i Portugal, forteller Jerzy Dudek på sin hjemmeside, ifølge Sky Sports.

- Fikk ikke håndjern

- Blant annet har jeg lest at jeg ville banke opp en politimann, at jeg ble satt i håndjern og at jeg ble holdt igjen av politiet. Ingenting sånt hendte, understreker polakken.

Samtidig har han ingen problemer med å innrømme at han angrer på en del av det han var med på.

- Jeg innrømmer at jeg oppførte meg upassende, tatt i betraktning hvilken situasjon vi var i. Vi sviktet trenerens tillit til oss, fordi vi returnerte til hotellet lenge etter at vi skulle vært tilbake, sier han.

Dudek innrømmer å ha laget bråk

Liverpool-spillerne hadde egentlig portforbud etter klokka 00.30 på natta.

- Holdt gjester våkne

Dudek har også dårlig samvittighet i forhold til andre gjester på Vale do Lobo.

- Dessuten forstyrret vi andre hotellgjester, fordi de ikke fikk fred midt på natta. Dagen derpå følte jeg meg dum. Treneren snakket med oss, og straffet de som fortjente det mest. Jeg var en av dem, innrømmer keeperen.

I dag er han mest opptatt av at noe liknende ikke må skje igjen.

- Vi må lære av denne episoden, slik at den ikke gjentar seg i framtida, sier Dudek, som ikke nevner Craig Bellamy/John Arne Riise-situasjonen spesielt.

LEGGER SEG FLAT: Liverpool-keeper Jerzy Dudek innrømmer å ha laget bråk under Liverpools opphold på Algave-kysten i Portugal forrige uke. Foto: SCANPIX
LEGGER SEG FLAT: Liverpool-keeper Jerzy Dudek innrømmer å ha laget bråk under Liverpools opphold på Algave-kysten i Portugal forrige uke. Foto: SCANPIX Vis mer