Dudeks revansje

Jerzy Dudek ble droppet fra laget etter en kjempetabbe sist Liverpool møtte Manchester United. I dag fikk han beskjed om å være helten av manager Gerrad Houllier, og det ble han. Liverpool vant 2-0. Dagbladet.no fulgte ligacupfinalen direkte!

- Dette er en lite revansj for meg, og det dette har vært en strålende uke for oss. Først vinner vi mot Auxerre og så denne store seieren i dag, sa en strålende fornøyd Dudek etter kampen.

Sammen med Michael Owen og Steven Gerrard, har Liverpools polske landslagsmålvakt vært utskjelt og i dårlig form denne sesongen. Men i dag svarte trioen for seg, ved å sikre Liverpool en etterlengtet triumf i ligacupen.

Gerrard scoret det første målet etter 39 minutter, da han skjøt via David Beckham og i krysset fra 25 meter.

Det andre målet scoret Michael Owen etter en strålende kontring like før slutt. Resten tok Dudek seg av.

Det var ikke mulig for Ruud van Nistelrooy, Paul Scholes, Ryan Giggs og Ole Gunnar Solskjær å overliste polakken i dag.

- Det var stort press på meg før kampen, men jeg konsentrerte meg godt og sjefen (Gerrad Houllier) sa: «Du vil bli helten, jeg tror på deg,» fortalte Dudek til Skysports.

Gerrard Houllier bekreftet historien etter seieren.

- Jeg sa til Jerzy tidligere i uka at jeg følte at han kom til å bli helten. Jeg hadde bare på følelsen at han kom til å bli vår mest viktige spiller og det var han. Han var fantastisk og fortjente å bli kåret til kampens beste spiller, mente Houllier.