Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Duff til Newcastle

Bare legesjekken gjenstår.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tidligere denne uka skrev en rekke engelske aviser at Damien Duff går fra Chelsea til Tottenham. Fredag kveld melder imidlertid Newcastle på sine hjemmesider at de er kommet til enighet med Chelsea og spilleren selv om en overgang.

«Styret i Newcastle United er glade over å kunne annonsere at Chelsea har gått med på en overgang for Damien Duff. Spilleren har akseptert betingelsene, og gjennomgår for øyeblikket en medisinsk undersøkelse», heter det.

Foruten Tottenham, har også Liverpool vært ivrige på å sikre seg den hurtige kantspilleren.

Chelsea-manager José Mourinho annonserte nylig at han ønsker seg en mindre stall, for å holde spillergruppa fornøyd.

Damien Duff er blant dem som har murret litt - men er likevel en spiller Mourinho gjerne ville beholdt i klubben.

- Jeg liker Damien både som spiller og person. Jeg lyttet til ham et par timer, og forsto hva han hadde på hjertet. Etter den samtalen ble det business, sier Chelsea-manageren.

Asier del Horno forsvinner også fra Stamford Bridge, og venter hjem til Spania. Venstrebacken, som fikk rødt kort av Terje Hauge i Chelseas Mesterliga-kvartfinale mot Barcelona, skal ifølge flere engelske nettsteder være klar for Valencia.

<B>FLYTTER NORDOVER:</B> Damien Duff forlater Chelsea, og skal spille på St. James Park for Newcastle kommende sesong.