Duket for 16. mai-fest: Tippeligaen drar inn fulle hus

21 000 ventet på Lerkendal.

FEST: Det er duket for 16-maifest en rekke steder med nærmest fulle hus. Når serieleder Rosenborg tar imot Sandefjord er det ventet «stinn brakke» med over 21 000 tilskuere.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
FEST: Det er duket for 16-maifest en rekke steder med nærmest fulle hus. Når serieleder Rosenborg tar imot Sandefjord er det ventet «stinn brakke» med over 21 000 tilskuere. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det er duket for 16-maifest en rekke steder med nærmest fulle hus. Når serieleder Rosenborg tar imot Sandefjord er det ventet «stinn brakke» med over 21 000 tilskuere.

Det har vært utsolgt på Lerkendal i noen dager allerede. Ifølge UEFA har anlegget en kapasitet på 21.620 tilskuere. Kåre Ingebrigtsens gutter har så langt i sesongen leverte festfotball i mange kamper. Trønderne gjorde det i bare i en halv time borte mot Mjøndalen onsdag, så derfor gikk de på et surt 2-3-tap etter å ha ledet 2-0.

Masse mål Vålerenga har vært garantist for masse mål denne sesongen. At laget underholder bør trekke en del ekstra hjemme på Ullevaal stadion. Det som taler litt imot er været. Det er meldt om 14 grader og fare for litt regn lørdag ettermiddag i hovedstaden.

Klanen, Vålerengas solide støttespillet, stiller bestandig fulltallig på Ullevaal. Det er resten av Oslos befolkning Kjetil Rekdals gutter ikke helt har klart å få taket på. Gjennomsnittet på de fire første kampene er 9500 tilskuere.

Ullevaal stadion tar over 25 500 tilskuere slik at det uansett vil være en del ledige stoler på landskamparenaen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.