Annonsørinnhold

Duket for drama i Spania

Se Oddsprogrammet!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lars Dybwad er Dagbladets odds- og tippeekspert. I tillegg til å levere daglige tippeanalyser skriver han jevnlig artikler om odds og tipping i denne oddsbloggen.

Det er siste serierunde i den spanske toppdivisjonen La Liga, og selv om de tre øverste plassene er avgjort, er det fortsatt meget stor spenning foran den siste kampdagen. Plasser i Europa- og Champions League står på spill, og ikke minst er nedrykksstriden svært spennende med fire lag som slåss om én fallskjerm.

Deportivo La Coruna, Celta Vigo, Real Zaragoza og Mallorca er alle i trøbbel.

Lørdagens spill
Spillefristen er 20.55 for alle kampene i Spania med unntak av Real Madrid og Barcelonas hjemmekamper.

Spillforslaget i Oddsprogrammet er:

130. Rayo Vallecano - Athletic Bilbao H 2,05
131. Real Zaragoza - Atletico Madrid B 3,50

Dobbelen gir 7,17 i odds, men jeg anbefaler at du spiller dem enkeltvis. Etter at dette programmet ble spilt inn ble også Atletico Madrid-spissen Falcao endelig solgt, og det er lite trolig at han spiller denne kampen. Jeg må si at det svekker spillet på B i den kampen.

Styr unna!
I dette Oddsprogrammet får du også klar beskjed om et lag som er kraftig overvurdert, og som ikke bør havne på noens oddskuponger denne helgen.

Bli web- og mobilspiller!
Norsk Tippings oddstilbud er større for deg som tipper på web, mobil eller nettbrett. Denne artikkelen hjelper deg i gang: Slik tipper du uten å gå i kiosken 

Lykke til med odds- og tippekupongene denne helgen, og husk at du får oppdaterte oddsanalyser på Dagbladets oddstipssider, 365 dager i året!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer