Ludvik Åberg og Olivia Peet

Dukket opp sammen: - Galskap

Den svenske golfkometen skaper overskrifter i Roma: - Forholdet var ukjent, skriver Aftonbladet.

SUPERPAR: Olivia Peet og Ludvig Åberg. Foto: NTB
SUPERPAR: Olivia Peet og Ludvig Åberg. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Svenske Ludvig Åberg (23) har vært en komet på PGA-touren i år. På kort tid har golfesset gått fra en tilværelse på college i USA til å være et av de heteste navnene i golf-universet.

I juli hadde han sin første topp 10-plassering på PGA-touren. I september vant han Omega European Masters.

I øyeblikket er han på plass i Roma for Ryder Cup hvor han er en del av det europeiske laget.

I forkant av turneringen dukket han opp på Spansketrappen i Roma, hvor Viktor Hovland vekket oppsikt, sammen med kjæresten Olivia Peet. Paret var på vei inn til gallamiddag foran turneringen. Det har skapt overskrifter. Blant annet den britiske tabloidavisa The Sun har skrevet en egen artikkel dedikert til Peet.

Viktor Hovland fikk høre det etter denne feiringen. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet. Vis mer

Ifølge Aftonbladet var forholdet ukjent for offentligheten helt fram til Ryder Cup publiserte sin liste over alle europeiske spillere, inkludert deres kjærester.

Peet er fra Manchester, men flyttet til USA for å gå på college og satse på tennis. Hun bekrefter at hun og Åberg møttes på College i samtale med Aftonbladet. Der uttrykker hun stolthet over hva kjæresten har fått til de siste månedene.

- I mai spilte han golf på college, og nå er han her. Det er galskap når man tenker etter. Han lever drømmen sin akkurat nå, og jeg er så stolt over ham, sier Peet til den svenske avisa.

Hun sier at hun ikke er overrasket over den plutselige suksessen til Åberg, og roser ham for hvor rolig han har håndtert situasjonen.

Også Åbergs familie er i Roma for å følge 23-åringen, og uttrykker sin stolthet.

- Det er utrolig kult å kjenne på støtten fra familie og venner, sier Åberg til Aftonbladet.

Europa leder Ryder Cup klart. Lørdag ble Åberg, som spilte sammen med Viktor Hovland, historisk da de slo den amerikanske stjerneduoen Brooks Koepka og Scottie Scheffler med en historisk seiersmargin.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer