Dukket opp - ventet i 12 timer

Den tidligere fotballspilleren David Beckham overrasker.

FARVEL: Fredag stod den tidligere fotballspilleren David Beckham 12 timer i kø for å ta farvel med Dronning Elizabeth II Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

David Beckham dukket opp i køen for å si farvel til dronning Elizabeth i Westminster Hall i London, det skriver Sky News.

- Vi vil alle være her sammen. Vi ønsker å feire dronningens liv sammen. Denne opplevelsen er ment for å deles sammen. Vi spiser pringles, donuts, kjeks, sandwicher og drikker kaffe, sier Beckham til BBC.

Dronningens kiste ligger i den 900 år gamle salen i parlamentsbygningen, og mange har de siste dagene stilt seg i kø for å ta et siste farvel med dronninga. Det har skapt flere kilometer lange køer med mennesker og det tar timevis å komme seg fram til kista.

PÅ VEI UT: David Beckham forlater Westminister Hall etter å ha tatt farvel med dronninga. Foto: Reuters/NTB
PÅ VEI UT: David Beckham forlater Westminister Hall etter å ha tatt farvel med dronninga. Foto: Reuters/NTB Vis mer

Beckham kom inn i køen klokka 02:00 og hadde dermed stått i 12 timer da han snakket med både Sky og BBC rundt klokka 14:00 engelsk tid.

Han innrømmer at så mange timer i kø har gjort at både ryggen og føttene gjør litt vondt.

Da han omsider kom fra til kista rundt halvannen time seinere viste TV-bildene en tydelig rørt Beckham.

Flere har rapportert om at køen går saktere rundt superstjerna fordi folk glemmer å bevege seg framover fordi de tar bilder og selfies med Beckham.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer