Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dukket unna løpsk vannjet

En hårsbredd fra døden. Se den unike videoen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Snarrådighet reddet Raimana van Bastoloae fra et knallhardt møte med en løpsk vannjet da proffsirkuset i surfing samlet seg på Tahiti 1. mai.

Reef Macintosh satt på vannjeten sin i bølgene og kikket på surferne da en av de enorme bølgene tok tak i vannjeten. Macintosh fikk kastet seg av like før han seilet over bølgekammen, men vannjeten suste videre.

Og i tunnelen av vann like under kom Bastoloae surfende.

Til alt hell oppfattet Bastoloae hva som skjedde, og fikk akkurat dukket unna idet vannjeten var på vei mot hodet hans. Kjøretøyet ble skyllet rett ned i revet bak bølgene og ble knust. Alt tyder på at Bastoloae bare var en hårsbredd fra døden i bølgekaoset.

Arrangørene skal ifølge nyhetsbyrået AP ha blitt svært bekymret over bølgestørrelsen på Tahiti, da et av dommertårnene ble knust til pinneved like etterpå. Men til tross for det gjennomførte surferne treningen på Tahiti. Det gjorde Bastoloae også.

Konkurransen starter 5. mai.

image: Dukket unna løpsk vannjet

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!