- Dum i hodet den som ikke bruker penger på Diouf

Jonevret mener Molde er sjanseløse på å beholde spissjuvelen etter firemålsshow mot Brann.

FORRYKENDE: Mame Biram Diouf ertet tilreisende Brann-supportere etter ekte hattrick på ni minutter. Senegaleseren skulle også notere seg for et fjerde mål før han måtte ut med en skade.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
FORRYKENDE: Mame Biram Diouf ertet tilreisende Brann-supportere etter ekte hattrick på ni minutter. Senegaleseren skulle også notere seg for et fjerde mål før han måtte ut med en skade.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MOLDE (Dagbladet.no): Molde - Brann 5-2. På jazzfestivalens premature åpningsdag i Molde var det hjemmelaget som virkelig tok ansvaret for å gjøre kvelden fullendt i rosenes by.

I særdeleshet var det Mame Biram Diouf (21) som fikk tribunene til å svinge. Med sine fire scoringer var senegaleseren var så god at Molde-trener Kjell Jonevret anser det som sikkert at 21-åringen kommer til å forlate klubben i sommer.- Etter denne kampen er det vel bare å gå inn og takke ham for at vi har fått jobbet sammen i to og et halvt år. Det har vært kjempegøy. Jeg ser ingen mulighet for at vi skal beholde ham. Om det var noen på tribunen som har litt penger så er de dumme i hodet om de ikke bruker dem. Han er herlig, riktig herlig, understreker Jonevret overfor TV 2 Sporten.

Hovedpersonen selv tar alle overgangsspekulasjonene med knusende ro, selv om lokalavisen i Molde nevner at storklubber som Lyon, Bordeaux, Schalke og HSV er noen av klubbene som følger ham tett. Og som Jonevret påpeker: Interessen ble neppe mindre av fire fulltreffere mot Brann og en nier på spillerbørsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer