- Dummeste jeg har hørt

Jesper Mathisen (36) går ut mot de ville teoriene rundt skaden til Erling Braut Haaland (22).

SKADET: Erling Braut Haaland måtte se Manchester City - Liverpool fra tribunen på grunn av en lyskeskade. Foto: Paul Ellis / AFP / NTB
SKADET: Erling Braut Haaland måtte se Manchester City - Liverpool fra tribunen på grunn av en lyskeskade. Foto: Paul Ellis / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Erling Braut Haaland meldte forfall til landskampene mot Spania og Georgia forrige uke.

I etterkant startet spekulasjoner om hvor alvorlig skaden var, og at Manchester City ønsket å spare kroppen til nordmannen foran sesonginnspurten.

Men lørdag var ikke Haaland i troppen da Manchester City møtte Liverpool.

- Noe av det dummeste jeg har hørt, sier TV 2s fotballekspert, Jesper Mathisen, til Dagbladet om spekulasjonene rundt superstjerna.

- Blir for dumme

Mathisen følger landslaget tett, og dekket begge kampene. Han fnyser av antydningene om Haalands skade.

- Slike teorier blir for dumme. At han ikke skulle spille for det norske landslaget fordi han ble beordra hjem av City eller fordi han ikke hadde lyst til å spille for Norge. Han elsker å spille for Norge like mye som for City, sier han.

Mathisen, som slet mye med skader i sin spillerkarriere, er klar på at en kjenning i lysken fort kan utvikle seg til noe verre om det ikke blir håndtert forsiktig.

- Det er stor risiko for å gjøre det verre. Får han en skikkelig smell i lysken er sesongen ferdig. Det er det som har vært vurderingen. Har man en kjenning i lysken kan man nesten ikke spille fotball. Dette er beviset på at det ikke var en dum avgjørelse å dra hjem fra samlingen, fordi han ikke var i nærheten av å kunne spille kampene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer