Dummet seg ut

Foran 68000 hjemmefans skulle United benytte anledningen til å stikke fra Arsenal på tabellen. Etter bare ni minutter gjorde Juan Sebastian Veron en feil rett utenfor egen 16-meter, og tre sikre poeng forsvant.

United hadde allerede én kamp mer spilt enn Arsenal før gårsdagens møte med Middlesbrough på Old Trafford. Siden Gunners var opptatt med FA-cup og Liverpool først spiller en vanskelig kamp mot Chelsea i dag, kunne klubben sikre seg en fire- poengs ledelse. Og ta et langt steg mot sin fjerde Premier League-tittel på rad.

Ingen unnskyldninger

I stedet fikk United bank igjen av sin gamle assistentmanager, Steve McClaren. Middlesbrough slo også ut Manchester-klubben i FA-cupens kvartfinale.

- Jeg har ingen unnskyldninger å komme med, sier sir Alex Ferguson til Uniteds hjemmeside. - Vi spilte ikke bra, og det var skuffende.

Middlesbrough-kaptein og tidligere midtbanekjempe hos United, Paul Ince, har ikke noe pent å si om gamleklubben. Han var selvsagt glad for scoringen til Alen Boksic og de tre poengene.

- Sir Alex Ferguson snakker bare skitt om meg, etter at han en gang kalte meg playboy, sier Ince på Uniteds hjemmeside. - Det er ikke mye til takk etter at jeg svettet blod for klubben i seks år.

Med Ole Gunnar Solskjær og kaptein Roy Keane skadd, var mye av slagkraften til United borte. Solskjær-erstatter Diego Forlan var i går ikke i nærheten av klassen til Kristiansund-spilleren.

Ince sint på United

- Nå blir det tøft for oss å vinne Premier League, sier sir Alex. - Vi skal møte Leeds og Chelsea på utebane - det blir vanskelig.

United topper stadig tabellen, men kan bli passert av Liverpool, hvis de røde vinner på Anfield mot Chelsea i ettermiddag. Tidligere Liverpool-spiller Paul Ince har sin favoritt til ligagullet.

- Jeg forlot ikke Liverpool på den aller beste måten, men fansen har aldri slengt dritt til meg, sier Ince. - Derfor håper jeg klubben vinner Premier League denne sesongen.

De fleste på Old Trafford i går mente nok at dommer Steve Bennett snøt hjemmelaget for seieren. Minst ti ganger ropte manager, laget og fansen på straffespark. Sir Alex var veldig nær ved å bli vist opp på tribunen i første omgang, da han lot sitt raseri gå utover fjerdedommeren på sidelinja.

- Nå er vi avhengig av at andre gjør feil, sier en skuffet Ferguson. - Men vi nekter å gi opp - det ligger ikke til Uniteds natur.

Men han smertelig klar over at Arsenal bare er poenget bak og har to kamper tilgode.

- Arsenal er veldig store favoritter til Premier League-gullet nå, sier Sir Alex.

FLAUT: Ruud van Nistelrooy hadde ingen god dag på Old Trafford. United presset og hadde sjanser i mengder.