- Dumt å si at det er en åpen kamp

Uvanlig ydmyk Redknapp før møtet med Inter.

TØFF TEST: Stort vanskeligere enn en bortekamp mot den regjerende Champions League-mesteren blir det ikke for Harry Redknapp og Tottenham. Foto:    EPA/ANDY RAIN
TØFF TEST: Stort vanskeligere enn en bortekamp mot den regjerende Champions League-mesteren blir det ikke for Harry Redknapp og Tottenham. Foto: EPA/ANDY RAINVis mer

||| Inter-sjef Rafael Benítez vil trolig få bruk for seks års erfaring fra engelsk toppfotball når Tottenham gjester Milano i mesterligaen onsdag.

Lagene møtes i en kamp hvor vinneren vil gå ut som ledende i gruppe A. De har begge fire poeng etter to kamper, men Inter leder så vidt på målforskjell etter 4-0 over Werder Bremen sist.

Benítez har møtt Tottenham 13 ganger som Liverpool-trener. Det kan bli en nyttig erfaring når han onsdag trolig møter det beste laget Tottenham har hatt på mange år.

En nøkkel til seier for «Rafa» kan ligge i at skadde Goran Pandev, Esteban Cambiasso og Ivan Cordoba blir klar til onsdag.

- Om vi er heldig, får vi dem tilbake mot Tottenham, sier Benítez, og legger til at han forventer et angripende og mentalt sterkt lag på motsatt halvdel.

Eto''o i form
Spissen Diego Milito er ute med skade. Men argentineren har ikke vært savnet med Samuel Eto''os formtopp den siste tiden. Kameruneren har puttet hele 12 mål på sesongens 11 første kamper.

Tottenham-manager Harry Redknapp har også sine bekymringer før møtet med det italienske laget. Formspilleren Rafael van der Vaart er suspendert, og i tillegg er forsvarsspillerne Ledley King, Michael Dawson og Younes Kaboul ute med skader.

- Det ville vært dumt av meg å si at det er en åpen kamp. Vi må spille forsiktig mot de beste lagene. Vi vil selvsagt vinne, men vi kan ikke gå rett i angrep mot et så godt lag som Inter, poengterte Redknapp før møtet med tittelforsvareren.

Viktig «bunnkamp»
På de to nederste plassene i gruppen finner vi Twente og Werder Bremen. Lagene møtes i Nederland onsdag, og seier vil være det eneste som er godt nok for begge lag om de skal ha mulighet for kvartfinale.

Mens Bremen tapte 0-4 på San Siro sist, gikk Twente på en smell med 1-4 borte for Tottenham. Men de regjerende nederlandske mesterne har åpnet bra i ligaen (5-4-0) og er favoritter før onsdagens kamp.

Werder Bremen ligger for øyeblikket på midt på tabellen i tysk Bundesliga, med 11 poeng på åtte kamper. De må klare seg uten nylig ankelskadde Tim Borowski og spissen Sandro Wagner mot Twente.

(NTB)