- Dumt hvis Odd-Bjørn påstår at jeg lyver

Sensasjonsmannen Alsgaard avviser at han bløffer om treningsmengde.

SLÅTT MED 53 SEKUNDER AV ALSGAARD: Odd-Bjørn Hjelmeset hyllet Thomas Alsgaard som en fantastisk langrennsløper etter den meget overraskende tredjeplassen i NM. Men Hjelmeset tror samtidig Alsgaard trener mer enn han vil oppgi i treningsdagbøkene som ligger ute på nettet. 
Hjelmeset gratulerer  Alsgaard
Foto:Erik Berglund
SLÅTT MED 53 SEKUNDER AV ALSGAARD: Odd-Bjørn Hjelmeset hyllet Thomas Alsgaard som en fantastisk langrennsløper etter den meget overraskende tredjeplassen i NM. Men Hjelmeset tror samtidig Alsgaard trener mer enn han vil oppgi i treningsdagbøkene som ligger ute på nettet. Hjelmeset gratulerer Alsgaard Foto:Erik Berglund Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tre ukers med hardkjør var nok for Thomas Alsgaard (39):

På 15 kilometer klassisk banket den gamle storheten flere av landslagsløperne og tok en sensasjonell 3. plass, bare slått av Eldar Rønning og Martin Johnsrud Sundby.

En sensasjon for de fleste. Men ikke for Odd-Bjørn Hjelmeset, som etter løpet hevdet at han hadde satt 5000 kroner på at Alsgaard ville havne på pallen.

- Det stemmer. Så det blir penger i kassen, sier Hjelmeset til Dagbladet - uten at han kunne gi noe svar på hva han hadde fått i odds.

Hisset seg opp Men Hjelmeset ble streng i stemmen da han fikk spørsmål om det ikke var betenkelig for så mange landslagsløpere å bli slått av Alsgaard, selv om løypeprofilen var som skapt for ham. Selv ble han slått med 53 sekunder av 39-åringen.

- Men hør nå her! Alsgaard er omtrent den personen i hele Langrenns-Norge som trener desidert mest. Han jager i vei, han har tenkt å vinne Vasaloppet i år. Det er faen ikke unaturlig at han blir nummer tre. Så enkelt er det. Det greier du også å finne ut, sa han til journalisten.

Når Dagbladet spør om han tror Alsgaard i så fall snakker ned hvor mye han trener, svarer Hjelmeset slik:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer