- Dumt og uintelligent

Morgan Andersen refses av egen trener.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Fredrikstads Morgan Andersen fikk i går hedersplassen i Dagbladet.nos lokalrunde, etter at han kastet seg på tippeliga-trendbølgen og kritiserte motstander Strømsgodset for destruktiv fotball.

- Det var ikke noen trener som sa det, det kunne det ikke vært. Det var jo en administrerende direktør som gjerne vil være sportsdirektør, så det tar jeg ikke tungt, svarte en syrlig trener Dag-Eiliv Fagermo, som var adressat for kritikken.

I dag får Morgan Andersen også passet påskrevet av sin egen klubbs trener, Anders Grönhagen.

- Det var ikke det mest intellektuelle jeg har hørt, sier Grönhagen til fb.no.

- Dumt og uintelligent

Svensken mener ikke at kritikken først og fremst rammer Strømsgodset, men derimot at den slår tilbake på ham.

- Jeg har ingen forklaring på hvorfor han kritiserer Strømsgodset, ettersom de tross alt vant kampen. Isteden opplever jeg dette som kritikk mot vårt lag. Det er etter min mening dumt og uintelligent å komme med slike uttalelser, fastslår han overfor lokalavisa.

- Vi lever i et fritt land

KRITISK: Anders Grönhagen mener Morgan Andersen kunne ha spart seg for kritikken mot Strømsgodset - et lag som faktisk slo Fredrikstad. Foto: SVEIN OVE EKORNESVÅG/SCANPIX
KRITISK: Anders Grönhagen mener Morgan Andersen kunne ha spart seg for kritikken mot Strømsgodset - et lag som faktisk slo Fredrikstad. Foto: SVEIN OVE EKORNESVÅG/SCANPIX Vis mer

Andersen lar seg uansett ikke skremme til taushet, og han fastholder i dag kritikken av søndagens motstander.

– Vi lever i et fritt land, og alle har rett til å ha en mening. Om ikke alle er enig med meg, har jeg rett til å hevde det jeg mener, sier han til Fredriksstad Blad.

- Dumt og uintelligent
KRITISERES: Men direktør Morgan Andersen står på sitt, til tross for at også klubbens egen trener mener han uttalte seg klønete.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer