Duncan Ferguson om boksing med Rooney: - Vi gjorde det én gang - aldri igjen

Manchester United-spissen var ikke redd for hardhausen.

SPILTE SAMMEN: Duncan Ferguson (t.v) spilte sammen med Wayne Rooney i Everton. I morgen skal de spille sammen igjen i en oppvisningskamp. Foto: AP Photo/Paul Ellis/NTB Scanpix
SPILTE SAMMEN: Duncan Ferguson (t.v) spilte sammen med Wayne Rooney i Everton. I morgen skal de spille sammen igjen i en oppvisningskamp. Foto: AP Photo/Paul Ellis/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Duncan Ferguson var kjent som en skikkelig hardhaus i sine glansdager. Den tidligere Everton-spilleren var en fryktet motstander på matta på grunn av sin styrke og temperament.

I morgen skal Duncan Ferguson feire sin Everton-karriere i en oppvisningskamp mot spanske Villarreal. Manchester United-spiss Wayne Rooney er blant de som skal delta i kampen. Duoen spilte med hverandre i Everton før sistnevnte dro til Manchester United.

Ferguson forteller at Rooney spilte med aggresjon, og at boksebakgrunnen til 29-åringen ofte kom til syne på gresset. Selv om Rooney var sky i begynnelsen av Everton-karrieren, snudde det fort.

Ferguson husker at han og Rooney tok på seg boksehansker under en treningstime med klubben da Rooney var ung. Og Ferguson ble imponert over det han fikk se - og oppleve.

- Jeg husker jeg ble slått midt i panna! Han hadde høyre boksehanske på og det var jeg som gjemte meg, sier Ferguson.

- Vi gjorde det bare én gang - jeg ville aldri gjøre det igjen. Som jeg sier, han var god, sier Ferguson til Daily Star.

Duoen ble venner til tross for aldersforskjellen.

- Vi bodde aldri i hverandres lommer, men det var alltid en gjensidig respekt mellom oss, sier Ferguson, som den siste tiden har mistet kontakten med Rooney.

Den store skotten er derfor glad for at Rooney har takket ja til å spille morgendagens kamp. 

Har du et tips angående Norway Cup?


Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1450 lag fra rundt 60 nasjoner!

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer