Premier League

Dundrer løs mot Solskjærs United

Ut mot fire profiler. Tidligere spiller Paul Ince mener at presset er tilbake på Ole Gunnar Solskjær.

FOTBALLEKSPERT: Paul Ince har en fortid i både Manchester United og Liverpool. Foto: NTB scanpix
FOTBALLEKSPERT: Paul Ince har en fortid i både Manchester United og Liverpool. Foto: NTB scanpixVis mer

MANCHESTER (Dagbladet): Han har vært ute og slengt med leppa før. Nå gjør han det igjen, tidligere Manchester United- og Liverpool-spiller Paul Ince (51).

Den nåværende fotballeksperten mener fire spillere må se seg i speilet etter 1-2-tapet for Crystal Palace lørdag. Han gjentar budskapet om at han mener Solskjær ble fast ansatt i jobben for tidlig.

- Marcus Rashford, Jesse Lingard og David de Gea må prestere bedre. Og Anthony Martial må prøve å se glad ut, sier Ince. Han er tilknyttet spillselskapet Paddypower, og blir sitert av flere engelske nettaviser i kveld - deriblant Manchester Evening News, Teamtalk og Metro.

BAK SOLBRILLER: Ole Gunnar Solskjær på vei til torsdagens trening på The Aon Carrington Training Complex. Foto: NTB scanpix
BAK SOLBRILLER: Ole Gunnar Solskjær på vei til torsdagens trening på The Aon Carrington Training Complex. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ince påpeker at forventningene alltid er høye til United-spillerne, og at ingen andre spillere får den samme kritikken som dem. Han påpeker at det handler om historien og det faktum at United er en av de største klubbene i verden.

- David de Gea, som er en av de beste keeperne i verden, burde ikke gjøre sånne feil som han gjorde mot Crystal Palace. Den beste i verden skal ganske enkelt ikke gjøre det, sier Ince og tenker på 2-1-scoringen til Crystal Palace.

- Jeg elsker Marcus Rashford. Men når du vet hva han er god for, trenger du å se mer. Jesse Lingard er ikke god nok, du må se mer av ham også. Det er mange spillere som ikke presterer på et konstant høyt nivå, og det preger laget.

Ince lar seg ikke overbevise av de to målene til Martial på tre kamper. I stedet angriper han spissens negative aura.

- Det er spillere jeg skulle ønske viste mer glede over å være i klubben. Anthony Martial ser aldri glad ut. Han lever drømmelivet, han er i en av de største klubbene i verden, du trenger å se mer av ham.

Ikke godt nok

Ince mener fire poeng ikke er godt nok etter tre kamper.

- Presset er tilbake på Ole. Folk vil begynne å stille spørsmål ved om han er riktig mann. Det betyr at alle kamper, som den mot Southampton, må vinnes. De ga ham jobben litt for raskt etter min smak. Men du må være tålmodig. Nå er han inne og må få tid til å bygge et lag.

Solskjær må klare seg uten to spillere i en naturlig førsteellever mot Southampton lørdag. United melder på nettsida at både Anthony Martial og Luke Shaw er ute med skader.

United bekrefter at Shaw har pådratt seg en lårskade, mens det ikke gis noen opplysninger om hva som skaper trøbbel for Martial.

På lån

I løpet av de siste dagene er det blitt kjent at United sender to spillere på lån: Alexis Sánchez til Inter og Chris Smalling til AS Roma.

Solskjær holder en pressekonferanse fredag, i anledning Southampton-kampen. Det er ventet at han vil komme inn på flere av nyhetene som har preget klubben de siste dagene. Både de to utlånte spillerne og hærverket utenfor treningsanlegget onsdag.

- Pogba out, ble det tagget med rød skrift på et skilt.

MISFORNØYDE: Manchester United tapte 1-2 på overtid for Crystal Palace. Dette hadde supporterne å si om kampen. Klipp: Madeleine Liereng. Reporter og video: Tore Ulrik Bratland / Dagbladet Vis mer
Tabell
Liverpool33009-39
Manchester C.321010-37
Arsenal32014-46
Leicester31203-25
Manchester U.31116-34
Burnley31115-34
Tottenham31115-44
Brighton31114-34
Sheffield U.31113-34
Crystal Palace31112-24
Bournemouth31114-54
Everton31111-24
Chelsea31114-74
West Ham31114-74
Wolverhampton30302-23
Aston Villa31024-53
Norwich31026-83
Southampton31023-53
Newcastle31022-43
Watford30031-70
Tabellen mangler innhold. Trykk på tannhjulet for å legge til data.