Dunket bort krisen

Christian Flindt-Bjerg strakk vrista på go'foten - og dermed er krisen i Odd avblåst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SKIEN (Dagbladet): -  For å si det slik, det var et klokkereint treff. Det kan ikke beskrives hvordan dette føles. At jeg scorer betyr ingenting, det som er viktig er at vi tok tre poeng, sier Christian Flindt-Bjerg.

Og det er slett ingen overdrivelse. Før gårsdagens viktige seier over Viking hadde ikke Odd vunnet en tippeligakamp siden 4-2-seieren over Ham-Kam 27. juni.

Etter 22 minutter skjer det: Olivier Occean dytter ballen ut til Christian Flindt-Bjerg som dunker den i mål via stanga. Og dette var ikke første gang dansken leverer scoringer i toppklasse. Problemet for Odd er at det ikke har skjedd siden hat-tricket mot Lillestrøm 20. mai. I går sørget danskens høyrefot for at han ble matchvinner igjen. Og ikke minst: Målet ga et kjærkomment pusterom ned til lagene i sumpa av tabellen, deriblant Viking.

KAMPFAKTA

Tippeligaen Odd Grenland - Viking 1-0 (1-0) Stadion: Odd stadion Tilskuere: 3100 Mål: 1-0 Christian Flindt-Bjerg (23), Dommer: Jonny Ditlefsen, Mo. Gule kort: Trygve Nygaard, Frode Hansen, Erik Nevland, Viking.

-  Blått lys

-  Det har vært stang ut for meg som for resten av laget. Vi har hatt det veldig tungt, men i dag jobber vi knallhardt sammen alle mann, sier Flindt-Bjerg og gliser bredt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer