Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dunne dummet seg ut

Ga United seieren over erkerival City.

(Dagbladet.no): Manchester City - Manchester United 0-2: Sett under ett spilte han ikke en direkte dårlig kamp, men Richard Dunne kommer nok likevel ikke til å sove godt i natt.

Han var nemlig involvert i begge motstandernes mål da Manchester United tok en 2-0-seier som burde ha vært langt mindre komfortabel.

Gulldrømmen lever

På det første målet, etter snaue 70 minutter, glapp han markeringen etter at Neville sendte et perfekt innlegg inn i boksen. Skuddet fra Rooney gikk via forsvareren og i mål.

Den andre scoringen var et regelrett selvmål. Rooney la inn fra høyre, og Dunne klarte ikke å klarere. I stedet sendte han ballen over David James og i eget mål.

Manchester City hadde mange sjanser i kampen, og med større presisjon foran mål burde de ha fått noe ut av denne kampen.

I stedet fikk United et knallresultat, som var helt nødvendig for å holde Alex Fergusons gulldrøm ved like.

City burde scoret

CITY-DÖDAREN: Wayne Rooney var, i likhet med Citys Richard Dunne, involvert i begge av kampens mål. FOTO: SCANPIX/REUTERS
CITY-DÖDAREN: Wayne Rooney var, i likhet med Citys Richard Dunne, involvert i begge av kampens mål. FOTO: SCANPIX/REUTERS Vis mer

- Med Chelseas seier i går, måtte vi vinne. City forsvarte seg godt, og det var en tøff kamp, sier målscorer Rooney til Skysports etter kampen.

Det er bare en flik av sannheten.

For City hadde til tider også meget god flyt i angrepet. Shaun Wright-Phillips herjet til tider med en usikker Wes Brown, og Steve McManaman og Robbie Fowler burde vært på scoringslista.

- Vi hadde en stor sjanse til å gå opp i ledelsen, men klarte det ikke. Det lå i kortene at det første målet kom til å bli avgjørende, sier City-manager Kevin Keegan.

United-kollega Alex Ferguson var selvsagt strålende fornøyd - særlig siden resultatet betyr at kampen om ligatittelen enda ikke er helt over. Chelsea kan fortsatt gå på en smell.

- Det har skjedd kollapser før. Dette var uansett ikke den beste kampen vi har spilt de siste tre månedene, men jeg synes likevel vi vant fortjent, sier Ferguson til Skysports.

INTENS KAMP: Svært gode Shaun Wright-Phillips i kamp mot Rooney. På en bedre dag burde Robbie Fowler (bak) hatt nettkjenning.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media