Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Duo klar for sin aller første semifinale i EM

Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr imponerer i sanden.

IMPONERER: Tarjei Skarlund (bildet) og makker Spinnangr slo hjemmehåp i kvartfinalen i EM som avholdes i Nederland.
Foto: Alf Ove Hansen / Scanpix
IMPONERER: Tarjei Skarlund (bildet) og makker Spinnangr slo hjemmehåp i kvartfinalen i EM som avholdes i Nederland. Foto: Alf Ove Hansen / Scanpix Vis mer

Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr imponerte igjen med 2-0-seier mot vertsnasjonen Nederland lørdag. Duoen er dermed klar for sin aller første semifinale i sandvolleyball-EM.

Det norske laget har imponert stort i Nederland. Før lørdagens kvartfinale sto de med fire strake seirer og fullt hus i mesterskapet. Mot Jon Stiekema/Christiaan Varenhorst sto duoen imidlertid overfor tøffere motstand, som hadde et entusiastisk hjemmepublikum i ryggen.

Likevel spilte de norske OL-håpene svært godt og vant klart med settsifrene 21-17 og 21-18. Kampen var underholdende, og begge lag satte hverandre under hardt servepress. Spesielt godt norsk blokkspill ble utslagsgivende.

Skarlund/Spinnangr møter en ny nederlandsk motstander i Emiel Boersma/Daan Spijkers når semifinalen spilles senere lørdag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media