Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Duo tilbake igjen for Drillos

Kan få sjansen mot Sveits tirsdag.

 KLAR IGJEN:  Håvard Nordtveit er klar til dyst igjen etter skaden han pådro seg i forkant av Norges kamp mot Kypros fredag. Det er også Marcus Pedersen, som har slitt med en blødning i fettputa på hælen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
KLAR IGJEN: Håvard Nordtveit er klar til dyst igjen etter skaden han pådro seg i forkant av Norges kamp mot Kypros fredag. Det er også Marcus Pedersen, som har slitt med en blødning i fettputa på hælen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer

Både Marcus Pedersen og Håvard Nordtveit trente som vanlig med resten av det norske landslaget i dag.

Begge kan dermed være aktuelle til den viktige VM-kvalifiseringskampen mot Sveits på Ullevaal tirsdag.

Barnsley-utleide Pedersen har slitt med en blødning i fettputa på hælen, mens Borussia Mönchengladbachs Nordtveit fikk seg en smell dagen før møtet med Kypros fredag.

Nå er begge tilbake, og på søndagens pressetreff åpnet Drillo for opp til tre endringer på laget til skjebnemøtet med Sveits.

Så gjenstår det å se om noen av de får spilletid i tirsdagens skjebneoppgjør på landslagsarenaen.

Et lite skår i gleden er at Fredrik Semb Berge har pådratt seg en forkjølelse. Han trente ikke med A-landslaget søndag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling