Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Durkin og Ferguson fortsatt uenige

London: Den engelske toppdommeren Paul Durkin står fast på at utvisningene av Paul Scholes og Roberto Di Matteo var korrekte avgjørelser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Durkin fikk blant annet merke manager Alex Fergusons vrede etter søndagens FA-kvartfinale mellom Manchester United og Chelsea på Old Trafford.

Ferguson mente Scholes og Chelseas midtbanespiller Di Matteo helt unødvendig måtte av banen etter det han karakteriserte som ufarlige taklinger.

En representant for Det internasjonale fotballforbundet har sett episodene på video, og bedømmer avgjørelsene som korrekte.

- Jeg har sett fire episoder som ledet til fire gule kort og da to utvisninger. For meg ser det ut som dommeren har gjort helt rett, sa han.

Ferguson mener at Durkin selv trengte seg inn i et hjørne ved sin strenge dømming i åpningsfasen av kampen, og i onsdagens omkamp på Stamford Bridge håper han at Durkin vil opptre mer fornuftig.

(NTB-AFP)