Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dybendahl kan debutere for Glimt i kveld

Klokka ti søndag kveld var Eirik Dybendahl på plass i Bodø etter overgangen fra Kongsvinger. Dybendahl kan få sin debut i kvartfinalen mot Lillestrøm i kveld. - Det kan bli helt nødvendig å bruke han, sier Glimt-trener Dag Opjordsmoen til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Eirik Dybendahl er kjøpt inn til Bodø/Glimt som erstatter for Aasmund Bjørkan som er klar for Vålerenga.

- Eirik er en tobeint flankespiller som kan spille både på høyre og venstresiden. Han har bare hatt en trening med laget og det er litt er vanskelig å si hvor han står, men vi har selvsagt ikke kjøpt usett, sier Opjordsmoen.

Glimt-treneren har ennå ikke tatt ut laget som skal spille mot Lillestrøm. Spillerne er plaget av sjukdom og skader, Bengt Sæternes og Christian Berg er helt uaktuelle til kveldens kamp.

- Vi sliter litt. Vi vet ikke ennå hvem vi får på banen. Det er med oss som mange andre i byen. Vi sliter med influensa. Tida fram til kampstart avgjør om Arild (Berg), Tom Kåre (Staurvik), Eivind (Eriksen), Cato (Hansen) og Helge (Aune) spiller mot Lillestrøm, sier Glimt-trener Dag Opjordsmoen til Dagbladet.no.

Bpdø/Glimt vant 3-0 over Lillestrøm i serien for to uker siden. Opjordsmoen tror det blir atskillig tøffere i kveld.

- Lillestrøm har også sine problemer med mannskapet. Dette blir en skikkelig cup-batalje med mye hard jobbing.

  • Kvartfinalen mellom Bodø/Glimt og Lillestrøm starter klokka 17.30 på Aspmyra.

    [email protected]