Dyer: - Vi tør ikke tape

I dag spiller Newcastle borte mot Dinamo Kiev i Champions League. Kieron Dyer sier laget for enhver pris må unngå å tape.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Det er ikke en kamp vi vinne. Men det er absolutt en kamp vi ikke må tape, sier Dyer ifølge The Sun.

Han sammenlikner kveldens kamp med Englands VM-åpning:

- Det er viktig å ikke tape åpningskampen, slik England viste i VM da de spilte uavgjort mot Sverige. Alle sa at det var et dårlig resultat, men jeg synes det var et godt resultat fordi det ga oss noe å bygge videre på.

Newcastle har lite å bygge videre på fra serieåpningen. Foreløpig ligger de nest sist i Premier League, og trenger et resultat i Kiev i kveld for å snu trenden. Og lørdag kommer erkerivalen Sunderland og Tore André Flo til St. James' Park.

- Får vi et resultat i Kiev vil det være den perfekte forberedelse til kampen mot Sunderland. De har også hatt problemer, så dette kan bli en veldig god uke for oss, tror Dyer.

Newcastle var i Kiev og spilte Champions League i 1997. Da lå laget under 2-0 etter scoringer av Sergei Rebrov og Andrei Sjevtsjenko da tolv minutter gjensto, før forsvarer John Beresford utrolig nok scoret to ganger og reddet et poeng for gjestene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer