Dyer arrestert for blotting

Newcastle-spilleren i trøbbel igjen.

(Dagbladet.no): Newcastle-spilleren Kieron Dyer ble denne uka arrestert, mistenkt for å ha blottet seg foran en kvinne på et hotell i Norwich.

Dyer er løslatt mot kausjon i påvente av videre etterforsking.

En talskvinne for politiet vil bare bekrefte at det dreier seg om en 27 år gammel mann, men en kilde opplyser til det internasjonale nyhetsbyrået AFP at det dreier om Kieron Dyer.

Dyer har tidligere vært involvert i en slåsskamp med lagkamerat Lee Bowyer. De to barket sammen og måtte skilles av medspillere da Newcastle tapte 0-3 for Aston Villa 2. april i fjor.

Han har også blitt hengt ut i en sexvideo, der britiske Channel 4 sendte private videoopptak de hevdet viste Kieron Dyer, Rio Ferdinand og Frank Larmpard ha sex med flere kvinner på et hotellrom.

Newcastle-spilleren har 16 landskamper for England. Han kom til Newcastle fra Ipswich for seks millioner pund i 1999.

Spillerens agent, Jonathan Barnett, nekter å kommentere saken.

ARRESTERT: Kieron Dyer er mistenkt for å ha blottet seg på et hotell i Norwich tidligere i år. Newcastle-spilleren ble arrestert, men senere løslatt mot kausjon. Foto: AP
ARRESTERT: Kieron Dyer er mistenkt for å ha blottet seg på et hotell i Norwich tidligere i år. Newcastle-spilleren ble arrestert, men senere løslatt mot kausjon. Foto: AP Vis mer