- Dyer er uskyldig

Partyfikseren forteller at Kieron Dyer var den som leide hotellrommene, men at Newcastle-spilleren ikke var i nærheten av 17-åringen.

Festarrangøren Nicholas Meikle står i dag fram i den engelske søndagstabloiden News of The World.

Han forteller sin versjon av skandalen som har preget engelske aviser den siste uka, der en 17 år gammel jente anklager flere Premier League-spillere for å ha voldtatt henne og trakassert henne seksuelt.

Meikle forteller at Kieron Dyer er den engelske landslagsspilleren som har blitt knyttet til saken. Han sier imidlertid at Dyer ikke hadde noe annet med episoden å gjøre enn at han leide rom til seg selv og noen av de andre festdeltakerne på hotellet Grosvenor House.

- Alle sier at en landslagsstjerne var involvert. Kieron har ikke gjort noe galt, han var ikke engang på noe tidspunkt der sammen med jenta. Jeg synes så synd på ham, sier Meikle.

Meikle forteller i detaljerte ordelag hva han mener skjedde den aktuelle kvelden. Blant annet at han selv hadde sex med den 17 år gamle jenta, og at en Chelsea-spiller, en Premier League-spiller fra en annen klubb og en fjerde person som ikke er fotballspiller også hadde sex med henne.

Han påstår at det ikke var voldtekt, men at jenta frivillig hadde sex med de fire mennene. Hun skal ifølge Meikle ha overnattet og spist frokost på rommet sammen med flere av de involverte før hun forlot hotellet klokka 14.30.

- Ingen var voldsomme med henne. Hun sa ikke nei, og dyttet ingen vekk, sier Meikle om de nattlige aktivitetene.

Du kan lese hele Meikles versjon av den omtalte kvelden og natta hos News of he World.

- USKYLDIG: Kameraten hevder at Kieron Dyer ikke var på rommet der 17-åringen sier hun ble voldtatt.