Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dyer sendt hjem etter fyllebråk

De fire Newcastle-spillerne som ble sendt hjem fra Newcastles treningsleir i Spania havnet i bråk under en fuktig pubrunde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kieron Dyer, Craig Bellamy, Carl Cort og Andy Griffin droppet en klubbmiddag til ære for Newcastle-president sir John Hall. I stedet tok de seg en pub-til-pubrunde, skriver The Sun.

Problemene oppsto da de ble involvert i en krangel med en gruppe lokale menn mot slutten av den fuktige kvelden.

Dermed var der rett hjem til England. Kieron Dyer er bøtelagt to ukelønner, til sammen 650 000 kroner. I tillegg har 22-åringen fått en siste advarsel fra manager Bobby Robson. Det er nemlig ikke første gang den tidligere Ipswich-spilleren havner i søkelyset på grunn av utenomsportslige forlystelser.

- Bobby var fullstendig rasende, sier en kilde i klubben til The Sun.

- Han har et stort navn på kontinentet etter å ha trent flere klubber der. Han følte det som hans omdømme var dratt ned i gjørma. Han har gjort det klart for Kieron at han får en siste sjanse. Ett overtramp til, og han vil være på vei ut, sier klubbkilden.

Ifølge kilden var det en krangel mellom en av spillerne og en lokal pubgjest som startet rabalderet.

- De andre lokale gutta ble innblandet, og de andre spillerne blandet seg også inn. Heldigvis ble ingen alvorlig skadd, men det ble et digert slagsmål og det kunne blitt stygt.

Det skal ha vært pubeieren som informerte Necastle om episoden.

Craig Bellamy (22), Carl Cort (24) og Andy Griffini (22) må også betale to ukers lønn i bot til klubben. Spillerne benekter at de snek seg unna middagen med sir John Hall, og forklarte fraværet med en misforståelse.

Dyers stygge liste

I tillegg til å være et av Englands største talenter, har Kieron Dyer fått negativ oppmerksomhet etter flere uheldige episoder. The Sun serverer følgende liste:

  • I fjor måtte han forklare seg for politiet etter at flere jenter slåss om ham en kveld på byen.
  • 22 år gamle Rhaynor Gibbs brakk armen, og beskyldte en kvinnelig venn av Dyer for å ha angrepet henne.
  • Dyer mistet lappen i to måneder etter at politiet målte ham i 167 km/t i en radarkontroll i juli.
  • Tre måneder tidligere pådro han seg kutt- og slagskader da han kolliderte på vei til trening.
  • I juni i fjor måtte han og U21-lagkameratene Frank Lampard og Rio Ferdinand forklare seg sine respektive klubber etter en ferietur til Ayia Napa på Kypros. Der ble de beskyldt for å lage pornofilmer i fylla.
  • Kort tid etter denne turen ble Dyer nødt til å sy rundt det ene øyet, etter å ha bli angrepet med glass av bråkmakere på en nattklubb i Ipswich.
  • Newcastle-manager Bobby Robson skal ha bedt Dyer flytte fra penthouse-leiligheten sin midt i Newcastles nattklubb-område for å hjelpe ham ut av problemene. Foreløpig bor Dyer fortsatt i den over tre millioner kroner dyre leiligheten.

    (Dagbladet.no)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!