Dyer truer Newcastle

Newcastle-stjernen Kieron Dyer forlater klubben dersom ikke store penger blir brukt på nye spillere. Les siste nytt om engelsk fotball.

Både Manchester United, Leeds, Barcelona og Inter har signalisert sin interesse for 22-åringen som var briljant før han ble operert i vår.

Dyer har tidligere sagt at han vil bli hos manager Bobby Robson, men nå gir han klubben et ultimatum.

- Newcastle har vært linket til flere store navn. Vi trenger fire-fem toppkvalitetsspillere hvis vi skal komme oss ut i Europa. Hvis dette ikke skjer, må jeg møte manageren og styreformannen for å finne ut hva som skjer. Jeg er ambisiøs og vil vinne ting, sier Dyer.

Ifølge Sky Sports er Manchester U villig til å betale nærmere 270 mill. kroner for midtbanespilleren med åtte landskamper for England.

- Hvis jeg kan innfri forventningene mine i Newcastle, så vil jeg bli. Men jeg vet det har vært snakk om Manchester Untied og Leeds, sier 22-åringen.

United vil ha Ball

Bayern München nekter å selge Bixente Lizarazu til Manchester United. Derfor skal manager Alex Ferguson være ute etter en annen venstreback: Evertons Michael Ball. 21-åringen som også kan spille midtback er verdsatt til 90 mill. kroner, skriver Midas Soccer. En annen spiller United ville ha, Lilian Thuram, skal ifølge den franske avisa Le Parisien være på vei fra Parma til Juventus for 300 mill. kroner.

Ravanelli til Derby

Tidligere Middlesbrough-toppscorer Fabrizio Ravanelli er innstilt på en overgang til Derby. Men også Leicester er er interessert i 32-åringen som har slitt benken i Lazio denne sesongen. Ravanelli går gratis men krever trolig 700 000 kroner i ukelønn. - Forhandlingene går bra, og vi håper på en avtale, sier Derby-manager Jim Smith til Derbys nettside.

Sol Campbell til erkerival Arsenal

Ifølge Spursweb vil Tottenham-kaptein Sol Campbell skrive under en femårskontrakt med London-rivalene Arsenal i slutten av juni. Nettsida hevder at stopperen får 1,3 mill. kroner i uka hos Arsenal.

Arsenal-spiller til Inter

Backen Nelson Vivas er Bosman-spiller og forlater trolig Arsenal for Inter. I dag bekrefter argentineren at han er i samtaler med italienske Inter. - Karrieren min mangler et opphold i Italia, sier Vivas til Inters hjemmeside.

McLaren overtar Middlesbrough

Kl. 12 i dag ble det offisielt. England- og Manchester United-assistent Steve McLaren blir ny Boro-manager etter Bryan Robson, melder klubbens hjemmeside. 40-åringen forlater ligamestrene etter at han fikk beskjed om at han ikke ble vurdert som etterfølger til Alex Ferguson, som gir seg om et år. McLaren er Middlesbrough 25. manager gjennom tidene.

Benekter Ziege-bud

Liverpool avviser i dag at de har mottat et nytt tilbud på Christian Ziege fra Tottenham. Spurs har bekreftet sin Ziege-interesse og sa i går at de ventet på tilbakemelding fra Liverpool. - Rapportene fra London i går om at vi har fått et nytt tilbud fra Tottenham, stemmer ikke, sier Rick Parry i Liverpool.

ENGLAND-RETUR: Både Derby og Leicester er aktuelle som ny arbeidsgiver for Fabrizio Ravanelli. Italieneren har tidligere spilt for Middlesbrough i England. Foto: SCANPIX/AP
<B>NY BORO-SJEF: Steve McLaren har gått fra å være Alex Fergusons hjelpende hånd i Manchester United til å bli manager i Middlesbrough. Foto: SCANPIX/AP