Dyhre Breivang ferdig på landslaget

- Ingen enkel beslutning.

FERDIG: Karoline Dyhre Breivang gir seg på landslaget.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
FERDIG: Karoline Dyhre Breivang gir seg på landslaget. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Karoline Dyhre Breivang har bestemt seg for å avslutte landslagskarrieren. Det opplyser Norges Håndballforbund på sine nettsider.

34-åringen takker med det for seg etter 305 kamper og 475 mål med flagget på brystet.

- Etter 14 fantastiske år som håndballspiller for Norge, har jeg bestemt meg for å gi meg med landslagsspill. Det har ikke vært en enkel beslutning, men etter et mesterskap med nok et EM-gull, som kaptein og med landslagsrekord, har jeg kommet til at dette er et passende tidspunkt å gi seg på landslaget, sier Breivang.

Breivang, som debuterte på landslaget i 2000, har ingen planer om å legge opp. Karrieren fortsetter i Larvik, og når den tid kommer at hun velger å legge opp, vil hun fortsette å holde på med håndball.

- Jeg er fortsatt motivert til å spille håndball på høyt klubbnivå. Samtidig ønsker jeg etterhvert å bruke den kompetansen jeg har opparbeidet meg på kommunikasjon og teamutvikling også utenfor håndballbanen. Det å finne en passende jobb den dagen jeg skal legge skoene helt på hyllen, vil derfor også være i mine tanker i tiden fremover.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.