Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Dynastiet Ferguson bygget vil være borte om 18 måneder

Sjokkert over tafatte spillere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Manchester United er ute av ligacupen, FA-cupen og sliter i Premier League. Seriemesterskapet kan de glemme, og fjerdeplassen begynner å bli utopi.

Fansen har klamret seg til Champions League skal redde sesongen. Men etter de ble  overkjørt av Olympiakos i går, og knapt skapte en egen sjanse, ser det tungt ut.

Og nå begynner kjente fotballpersonligheter å miste troa på David Moyes.

- Mentalt Joey Barton er en fargerik fotballspiller. Kjent for å sjokkere. Kjent for å si akkurat hva han mener, uansett om det kanskje ikke er det klokeste.

 PRESSET:   Manchester Uniteds manager David Moyes  må ha resultatet. Fort. Foto: NTB Scanpix
PRESSET: Manchester Uniteds manager David Moyes må ha resultatet. Fort. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter gårsdagens kamp var han ikke i tvil. Manchester United må handle. Fort:

- Hvis Glazers (eierne) og Woodward (styreformann) ikke henter inn fem klassespillere, vil dynastiet Ferguson bygde være borte om 18 måneder. Det er galskap, twitret Barton.

Og han var ikke alene:

 FEIRET:  Olympiakos-spillerne hadde nok ikke forventet et så godt resultatet mot Mancheter United. Foto: NTB Scanpix
FEIRET: Olympiakos-spillerne hadde nok ikke forventet et så godt resultatet mot Mancheter United. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- 6.plass i Premier League, tapte mot Swansea og Sunderland i cupene, går muligens ut mot Olympiakos, det her er altså laget som vant Premier  League overlegent i fjor, sier en sjokkert Robbie Savage.

Supporterer og olympisk mester Greg Rutherford er alt annet enn fornøyd med arbeidsmoralen til de røde djevlene:

- Det er den verste kampen i år. Manchester United spilte hårreisende dårlig fotball. Det virket ikke som spillerne brydde seg i det hele tatt, sier han ifølge The Sun.

Fortsatt tøft  Olympiakos-trener Michel var høyt oppe etter seieren over Manchester United, men han er forberedt på en tøff returkamp.

- Å slå et så bra lag som United, og måten vi gjorde det på, er veldig spesielt. Jeg kan ikke legge skjul på hvor stolt jeg er av spillerne mine, sa Michel ifølge NTB.

 FRUSTERT:  Wayne Rooney. Foto: NTB Scanpix
FRUSTERT: Wayne Rooney. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Olympiakos' trener ville ikke kritisere Moyes' menn.

- Vi gratulerer våre spillere. Vi vil heller gjøre det enn å snakke ned Manchester United. Vi har stor respekt for Manchester United, sa Michel.

Hele Norges coronakart