Ole Gunnar Solskjær

- Dypt frustrert

Ole Gunnar Solskjær har lovet nye signeringer denne sommeren, og The Athletic hevder fjorårets mislykkede Jadon Sancho-jakt endelig gir resultat. Samtidig heller flere spillere kaldt vann i åra til kristiansunderen.

FRUSTRERT: Ole Gunnar Solskjær skal ha blitt frustrert over jakten på Jadon Sancho forrige sommer. Foto: Kacper Pempel, Pool via AP
FRUSTRERT: Ole Gunnar Solskjær skal ha blitt frustrert over jakten på Jadon Sancho forrige sommer. Foto: Kacper Pempel, Pool via AP Vis mer
Publisert

- Vi er nest best, men for langt bak til å true dem som vant. Da er vi nødt til å forsterke oss, sa Ole Gunnar Solskjær til TV 2 i et intervju før helga.

Og lovet på god vei nye signeringer som Manchester United-supporterne kan glede seg over i sommermånedene. Nærmest samtidig forsikret den forhatte klubbeieren Joel Glazer at de ville forsterke seg på overgangsmarkedet i et møte med supporterne.

Andreplass i Premier League og finaletap i Europa League er ikke godt nok på Old Trafford. Nå skal United, etter alle solemerker, forsterke seg for å ta det siste steget og løfte den første tittelen i Solskjærs tid i klubben.

Som vanlig går ryktespaltene varme på denne tiden av året, og uttalelsene til Solskjær legger ingen demper på dem. Ei lang liste med spillere har blitt nevnt, og de heteste navnene i pressen så langt er:

  • Jadon Sancho (Borussia Dortmund)
  • Harry Kane (Tottenham)
  • Raphael Varané (Real Madrid)
  • Kieran Trippier (Atlético Madrid)
  • Pau Torres (Villarreal)
  • Declan Rice (West Ham)
FIKK SLAKT: Ole Gunnar Solskjær forteller om da han trodde han gjorde laget en tjeneste, men endte opp med å få en enorm skyllebøtte av Sir Alex Ferguson. Video: Rødt Kort. Vis mer

- Dypt frustrert

At disse spillerne faktisk utgjør ønskelista til Solskjær må vi selvfølgelig ta med en klype salt, men at Jadon Sancho har vært et mål lenge virker åpenbart.

Nå skriver den anerkjente sportsavisa The Athletic at Manchester United føler seg stadig tryggere på at de vil sikre seg Sancho i sommer.

United skal ha forsøkt å sikre seg Borussia Dortmunds britiske juvel i fjor sommer, men klubbene skal da ikke ha blitt enige om en overgang.

Det anerkjente nettstedet skriver at fjorårets mislykkede Sancho-jakt skal ha gjort Solskjær dypt frustrert, men at klubben nå føler seg langt tryggere på at en overgang vil gå i orden.

TIL UNITED?: Skal Manchester United endelig få kloa i Jaden Sancho? Foto: Action Press/Shutterstock
TIL UNITED?: Skal Manchester United endelig få kloa i Jaden Sancho? Foto: Action Press/Shutterstock Vis mer

En annen spiller som nettstedet mener skal nærme seg Drømmenes Teater er Kieran Trippier. De skriver at United har startet samtaler med høyrebackens klubb Atlético Madrid og at Trippier selv ønsker å flytte til hjembyen Bury, like utenfor Manchester.

Like enkelt virker det ikke å få Harry Kane på plass, som ryktes å være et mål for byrival Manchester City. Og for flere har ryktene i pressen blitt såpass sterke at de føler de må ta til motmæle mot skriveriene.

- Han blir

Declan Rice, som fylte 22 år i januar, har briljert på West Hams midtbane denne sesongen i en meget solid sesong for David Moyes sitt mannskap.

Men den tidligere Manchester United-manageren har ingen intensjon om å hjelpe gamleklubben virker det som. Han sier nemlig at klubben verdsetter Rice for høyt til at de ønsker å selge juvelen sin.

VANSKELIG: Det virker tøft for Manchester United å skulle få tak i Harry Kane. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG: Det virker tøft for Manchester United å skulle få tak i Harry Kane. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg tror ikke det blir så vanskelig å holde på ham, rett og slett fordi han er under kontrakt. Jeg tror også Declan selv vil bli her. Han er en viktig del av den nye gruppen spillere i West Ham sammen med spillere som Tomás Soucek og Vladimír Coufal, sier Moyes til Daily Mail.

I den tapte Europa League-finalen fikk Solskjær studert Villarreal-stopperen Pau Torres på nært hold. Men spanjolen har ikke hastverk med å flytte på seg ifølge Manchester Evening News.

- Jeg har kontrakt med Villarreal. Vi har vunnet et europeisk trofé og har vist at vi kan konkurrere med alle. Neste år skal vi spille Champions League og det er det jeg er fokusert på. De ryktene betyr at jeg har gjort en god jobb, men jeg er rolig, sier Pau Torres ifølge lokalavisa.

FRUSTRERT: Ole Gunnar Solskjær skal ha blitt frustrert over jakten på Jadon Sancho forrige sommer. Foto: Rafal Oleksiewicz/PA Photos
FRUSTRERT: Ole Gunnar Solskjær skal ha blitt frustrert over jakten på Jadon Sancho forrige sommer. Foto: Rafal Oleksiewicz/PA Photos Vis mer

Men en ny midtstopper virker å være et mål og troverdige Samuel Luckhurst hevder United er klare til å gå «all in» for Real Madrid-stopperen Raphael Varané.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer