Dyr ring til kona

Mange mener dyre gaver er et tegn på dårlig samvittighet. David Beckham kliner til med en diamantring til 12 millioner kroner når Victoria Beckham fyller 30 år i dag.

LONDON (Dagbladet): Det er tabloidavisa The Sun som bringer nyhetene om fotballstjernens sjenerøse gave til sin kone. Etter to turbulente uker åpnet Beckham pengeboka hos juvelhandleren Aspreys i London. Settet med ring og ørepynt skal til sammen koste over en million pund, skriver avisa.

- Rosa diamanter er de dyreste, så ringen kostet ham en formue. David sier imidlertid at Victoria er verdt hver penny, sier en familievenn til avisa.

Fikk råd fra Elton

Kjendisvennen Elton John skal ha vært fotballstjernens rådgiver under gavekjøpet.

Ekteparet Beckham har i snart to uker vært det store samtaleemnet i Storbritannia etter at PR-agenten Rebecca Loos i flere intervjuer har hevdet at hun var Beckhams elskerinne. Kvinnen som skulle hjelpe David Beckham med å finne seg til rette i Madrid, benevnes av tabloidpressen som «Sleazy Senorita». Medieopptredene har gjort henne til mangemillionær. Hun har likevel lite å rutte med i forhold til mannen hun hevder hun delte seng med. Ifølge avisa The Times er David Beckham nå god for vel 805 millioner kroner. Det gjør ham til Storbritannias rikeste idrettsutøver.

Svennis støtter Beckham

Landslagstrener Sven-Göran Eriksson, som også selv har fått sitt kjærlighetsliv gransket av britisk presse, tror ikke at oppstyret vil påvirke Beckhams innsats i fotball-EM.

- Når han trekker på seg landslagsdrakta, vil han ha fullt fokus på den jobben som skal gjøres på banen, sier Eriksson som har snakket med Beckham flere ganger den siste uka.

- Han er OK, men han kunne sikkert vært alt dette oppstyret foruten. En fotballspiller vil helst være i avisa for noe som har skjedd på banen, sier Eriksson.

BØTER PÅ SAMVITTIGHETEN? David Beckham bruker 12 millioner kroner på diamantring til kona.