- Dyrere på Bislett enn Ullevaal

Vålerenga har utsatt banevalget for neste sesong. - Selv om Bislett har lav leie, er det dyrere for oss å spille der enn på Ullevaal Stadion, sier Geir Ugland Jacobsen, direktør i Vålerenga Fotball ASA, til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hvis Vålerenga velger Ullevaal som ny hjemmearena, må klubben betale 70 000 kroner pluss 15 kroner per tilskuer i baneleie. Da er alt vakthold inkludert. En kamp med 10 000 tilskuere, vil eksempelvis gi en baneleie på 220 000 kroner. I tilbudet fra Ullevaal inngår et 80-talls VIP_og sponsorplasser med to retters middag. Klanen får et eget telt til disposisjon på Bergbanen, og 3000 faste ståplasser på tribunen.

- Dårlig tilrettelagt

- I motsetning til på Ullevaal, er alt dårlig tilrettelagt på Bislett. På hver hjemmekamp må vi stille med 150 frivillige, og leie vakter fra Oslo Politis Idrettslag, vanlig politi og Securitas. Selv om Bislett har lavest leie, kommer vi best ut av det økonomisk om vi spiller på Ullevaal. Det negative er at arenaen er så stor, sier Geir Ugland Jacobsen.

Kongelosje mot årskort

Etter det Dagbladet erfarer, har Vålerenga måttet presse Park- og idrettsvesenet i Oslo kommune for at den såkalte kongelosjen på Bislett skal inngå i en eventuell ny leieavtale. Park- og idrett ville ha kongerommet selv, men er nå villig til å gi det fra seg mot å få endel årskort på hovedtribunen til Vålerenga-kampene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer