Dyrere på Old Trafford

Det koster å holde Glazer unna.

(Dagbladet.no:) Manchester United-fansen oppdaget i dag at det kostet å si nei til budet fra Malcolm Glazer. Klubben har annonsert en oppgang i billettprisene på opp mot 24 prosent, melder nyhetsbyrået AP.

Årsaken er at klubben ønsker å gjøre MUFC mer lønnsom for aksjeholderne, slik at de ikke skal godta Glazers bud. De første seks månedene av sesongen sank inntektene til United med 54 prosent.

Det er forventet at Glazer kommer til å forsøke seg med et tredje bud når som helst.

Dyrere i London

- Styret er klar over at ingen prisøkning vil noen gang bli ønsket velkommen, men det er vår intensjon å forbli en av de mest tilgjengelige banene i Premier League, heter det i en pressemelding fra klubben.

Det er de beste setene på stadion som blir 24 prosent dyrere, mens den gjennomsnittlige prisøkningen vil ligge på rundt ti prosent.

Det vil fortsatt være billigere så se United enn London-lagene. Den dyreste Old Trafford-billetten vil nå bli 396 kroner, mens de dyreste billettene hos Tottenham koster 605 kroner, Arsenal 561 kroner og Chelsea 484 kroner.

MOT SALG: United-fansen har protestert helt siden det ble meldt at Glazer var interessert. Foto: REUTERS
MOT SALG: United-fansen har protestert helt siden det ble meldt at Glazer var interessert. Foto: REUTERS Vis mer
FULLT UANSETT: Det er nok ingen fare for at det blir ledige seter på Old Trafford, selv om MUFC setter opp billettprisene.