Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dyrevernere hyller FIFA

FIFA krever at sørkoreanerne stryker Fido fra menyen før fotball-VM til sommeren. Nå får det internasjonale fotballforbundet begeistret støtte fra dyrevenner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

International Fund for Animal Welfare (IFAW) er glad for at FIFA legger press på neste sommers VM-arrangør Sør-Korea om å få en slutt på torturering og spising av hunder før VM.

- Vi er veldig glad for å se at FIFA tar et standpunkt i denne saken, sier Phyllis Campbell-McRae, den britiske lederen for IFAW i en offisiell uttalekse.

Dyrevernforeningen sier den har fått 120 000 henvendelser i form av postkort fra folk som protesterer på sørkoreanernes behandling av menneskets beste venn, skriver nyhetsbyrået AP.

- Nå venter vi at den sørkoreanske regjeringen vil vekke loven de allerede har nedfelt for å beskytte hunder og katter fra ondskap og for å forby spising av hundekjøtt, sier Campbell-McRae.

Les også: FIFA: - Ikke spis hund!

Si din mening: Hva mener du om FIFAs utspill?

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart