Dyrhaug sa ja til landslaget, men er fortsatt kritisk: - Jeg mener fortsatt at skistyrevedtaket er feil

Derfor sa han ja.

IKKE SÅ OPPLAGT: Niklas Dyrhaug er tatt ut på langrennslandslaget kommende sesong, men etter suksess med privatlaget United Bakeries var han i tvil om han skulle takke ja til landslagsplassen. Her er han sammen med landslagstrener Trond Nystad under ski-VM i Falun.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
IKKE SÅ OPPLAGT: Niklas Dyrhaug er tatt ut på langrennslandslaget kommende sesong, men etter suksess med privatlaget United Bakeries var han i tvil om han skulle takke ja til landslagsplassen. Her er han sammen med landslagstrener Trond Nystad under ski-VM i Falun. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 18. mars 2012 skled Niklas Dyrhaug inn til en tredjeplass i verdenscupavslutningen i Falun og samtidig inn i den norske langrennsbevisstheten. Den offensive tydalingen ble spådd en stor framtid på to ski men så sa det stopp.

De to neste sesongene kan i beste fall karakteriseres som magre, og etter OL-sesongen i 2014 ble det takk og farvel til landslaget.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer