Niklas Dyrhaug reiser til OL som planlagt

Dyrhaug tilbake i full trening

Niklas Dyrhaug (30) er tilbake i full trening, men merker fortsatt litt irritasjon i luftveiene.

TILBAKE: Niklas Dyrhaug er tilbake i full trening etter å ha måttet bryte 15-kilometeren i klassisk stil i Planica. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE: Niklas Dyrhaug er tilbake i full trening etter å ha måttet bryte 15-kilometeren i klassisk stil i Planica. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Niklas pådro seg et eller annet i etterkant av NM og før Planica-helgen. Det kan være en lett infeksjon, eller det kan ha vært allergi, sier landslagstrener Tor Arne Hetland til NTB.

Tydalingen tok sølv i skiathlon i NM bak Martin Johnsrud Sundby, men han måtte bryte 15-kilometeren i klassisk stil i Planica søndagen etter. Dyrhaug ble nummer 27 på sprinten i Planica lørdag.

- Han er tilbake i full trening og gjennomførte en hardøkt søndag. Han følte seg bra mandag, men kjenner fortsatt at det er litt irritasjon i luftveiene. Derfor går han fortsatt med et lite håndbrekk på, men i sum er det ikke det helt store, og han blir bedre og bedre. Det blir avreise til OL som planlagt, sier Hetland.

Finn Hågen Krogh har ikke trent i de siste dagene, men forsøker seg på ski hjemme i Alta tirsdag. Finnmarkingen skulle egentlig ha gått verdenscup i Seefeld i helgen.

Slik ble det ikke. Han pådro seg en luftveisinfeksjon.

- Han kjente at det kom kastet på ham under flyturen til München, og han snudde i Seefeld, sier landslagstrener Hetland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer