Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Niklas Dyrhaug reiser til OL som planlagt

Dyrhaug tilbake i full trening

Niklas Dyrhaug (30) er tilbake i full trening, men merker fortsatt litt irritasjon i luftveiene.

TILBAKE: Niklas Dyrhaug er tilbake i full trening etter å ha måttet bryte 15-kilometeren i klassisk stil i Planica. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE: Niklas Dyrhaug er tilbake i full trening etter å ha måttet bryte 15-kilometeren i klassisk stil i Planica. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Niklas pådro seg et eller annet i etterkant av NM og før Planica-helgen. Det kan være en lett infeksjon, eller det kan ha vært allergi, sier landslagstrener Tor Arne Hetland til NTB.

Tydalingen tok sølv i skiathlon i NM bak Martin Johnsrud Sundby, men han måtte bryte 15-kilometeren i klassisk stil i Planica søndagen etter. Dyrhaug ble nummer 27 på sprinten i Planica lørdag.

- Han er tilbake i full trening og gjennomførte en hardøkt søndag. Han følte seg bra mandag, men kjenner fortsatt at det er litt irritasjon i luftveiene. Derfor går han fortsatt med et lite håndbrekk på, men i sum er det ikke det helt store, og han blir bedre og bedre. Det blir avreise til OL som planlagt, sier Hetland.

Finn Hågen Krogh har ikke trent i de siste dagene, men forsøker seg på ski hjemme i Alta tirsdag. Finnmarkingen skulle egentlig ha gått verdenscup i Seefeld i helgen.

Slik ble det ikke. Han pådro seg en luftveisinfeksjon.

- Han kjente at det kom kastet på ham under flyturen til München, og han snudde i Seefeld, sier landslagstrener Hetland.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!