Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dytta maskoten etter EM-gull

Den 14 år gamle jenta skulle bare gi franskmannen en premiepose.

HVORFOR? Mahiedine Mekhissi-Benabbad hadde akkurat vunnet EM-gull på 3000 meter hinder da han gikk til angrep på EM-maskoten. Først slo han vekk en premiepose, og så dyttet han kraftig til maskoten.
HVORFOR? Mahiedine Mekhissi-Benabbad hadde akkurat vunnet EM-gull på 3000 meter hinder da han gikk til angrep på EM-maskoten. Først slo han vekk en premiepose, og så dyttet han kraftig til maskoten. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Franske Mahiedine Mekhissi-Benabbad hadde akkurat vunnet 3000 meter hinder i Helsinki, og tok en seiersrunde etter løpet for å feire med publikum.

EM-maskoten, en 14 år gammel jente, Appyä ville også feire med franskmannen, og gikk bort til ham for å gi ham en veske med en premie.

Av en eller annen grunn likte Mekhissi-Benabbad akkurat det dårlig. 27-åringen gikk bort til maskoten, slo vesken ut av hendene på jenta og dyttet kraftig til henne.

Nå reagerer arrangementsledelsen kraftig mot oppførselen til Mekhissi-Benabbad.

EM-GULL: Mahiedine Mekhissi-Benabbad vant EM-gull i Helsinki. Foto: REUTERS/Yves Herman
EM-GULL: Mahiedine Mekhissi-Benabbad vant EM-gull i Helsinki. Foto: REUTERS/Yves Herman Vis mer

- Vi har en video av situasjonen og forhåpentligvis kommer det internasjonale friidrettsforbundet til å gjøre noe med det, sier konkurransesjef Mika Muukka ifølge Expressen.

Franskmannen er kjent for temperementet sitt, og det er ikke første gang han har gått til angrep på en maskot.

- Han gjorde noe lignende mot en maskot i EM i Barcelona. Det er fullstendig uakseptabelt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!