ROSER SPILLERNE: Harry Redknapp sier han ikke vil ta noe av æren dersom han klarer å lede laget til en fjerdeplass. Foto: IAN KINGTON/AFP
ROSER SPILLERNE: Harry Redknapp sier han ikke vil ta noe av æren dersom han klarer å lede laget til en fjerdeplass. Foto: IAN KINGTON/AFPVis mer

Dytter alt press over på City

Redknapp mener de kan bli seriemestere.

|||(Dagbladet): Onsdagens kamp mellom Manchester City og Tottenham blir beskrevet som den viktigste i de to klubbene på lenge - kanskje flere tiår.

Det handler om fjerdeplassen og en Champions League-mulighet.

Og Spurs-manager Harry Redknapp mener de kan spille helt uten press på City of Manchester Stadium.

Seriegull til City- Det er ikke noe press på oss. I starten av sesongen, da tenkte vi at om noen skal klare å bryte inn i De fire store-rekka, så må det bli Manchester City. Jeg så på dem som en utfordrer, med tanke på pengene de har brukt, sier Redknapp ifølge Press Association.

Han skryter av laget og stallen de lyseblå har bygget - og ser ikke bort fra at de omsider kan vinne Premier League også.

- Jeg tror de vil bli seriemestere om tre-fire år. De har et kraftfullt lag og velstående eiere, sier han.

Selv mener han det vil være en gedigen bonus om Tottenham kaprer plassen de hadde i sin hule hånd også for fire år siden. Da ble halve laget matforgiftet og de tapte borte for et West Ham-lag som ikke hadde annet enn ære å spille for.

- Før sesongen ville vi vært henrykt for en plass blant de sju beste og en tur til Europa. Å være i denne posisjonen er fantastisk.

Tar ingen æreTross svakere perioder har Spurs klart å holde seg inne i kampen om fjerdeplassen. Den siste tida har de imponert stort, ved blant annet å slå både Chelsea og Arsenal.

Faktisk har de også en mulighet til å ta igjen The Gunners også, og havne på bronseplass. Da må Tottenham vinne de to gjenværende kampene, samtidig som Arsenal taper hjemme for Fulham.

Det tenker imidlertid Redknapp lite på. Nå handler det bare om å slå City.

Og skulle det skje, vil han ikke ta noe av æren.

- Jeg lar meg ikke rive med av personlige prestasjoner. Jeg gjør bare jobben min og mitt beste. Det er spillerne som vil ha gjort det, sier Harry Redknapp.

MÅ STOPPE TEVEZ: Carlos Tevez har vært en supersignering for Manchester City. Foto: NIGEL RODDINS/REUTERS
MÅ STOPPE TEVEZ: Carlos Tevez har vært en supersignering for Manchester City. Foto: NIGEL RODDINS/REUTERS Vis mer