Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dyttet linjedommeren - utestengt i to kamper

Newcastle-manager Alan Pardew.

MISTET HODET: Da Alan Pardew følte seg snytt for et innkast, svarte han med å dytte til linjemannen. Nå er Newcastle-manageren ilagt to kampers karantene. Foto:  AFP PHOTO/IAN MacNICOL
MISTET HODET: Da Alan Pardew følte seg snytt for et innkast, svarte han med å dytte til linjemannen. Nå er Newcastle-manageren ilagt to kampers karantene. Foto: AFP PHOTO/IAN MacNICOL Vis mer

Newcastle-manager Alan Pardew ble mandag ilagt en suspensjon på to kamper og en bot av Englands fotballforbund (FA) for en dommerdytt.

Pardew ble sendt på tribunen i 2-1-serien hjemme mot Tottenham i den engelske seriepremieren for to uker siden. Årsaken var at han dyttet til assistentdommer Peter Kirkup i frustrasjon over at Newcastle ikke fikk et innkast.

Newcastle-manageren unnskyldte seg rett etter kampen, men FA innledet likevel en disiplinærsak mot engelskmannen. Mandag kom straffen. I tillegg til karantenen ble Pardew ilagt en bot på 20.000 pund (184.000 kroner).

Pardew må se laget sitt fra tribunen i kampene mot Everton og Norwich.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media