Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dzeko og Grafite fikset Wolfsburg-seier

Ristet av seg Fulham-skuffelsen mot Nürnberg.

SENKET NÜRNBERG: Edin Dzeko (t.h.) og spissmakker Grafite scoret målene da Wolfsburg slo Nürnberg 2-0.Foto: SCANPIX/EPA/SVEN GRUNDMANN
SENKET NÜRNBERG: Edin Dzeko (t.h.) og spissmakker Grafite scoret målene da Wolfsburg slo Nürnberg 2-0.Foto: SCANPIX/EPA/SVEN GRUNDMANN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Wolfsburg reiste seg etter europaligaexiten mot Fulham og tok et steg mot europacupspill også neste sesong da Nürnberg ble slått 2-0 i Bundesliga søndag.

Måljegerne Edin Dzeko og Grafite scoret hvert sitt mål i annen omgang. De er oppe i henholdsvis 20 og 10 scoringer denne sesongen. Bosnieren er toppscorer i Bundesliga - to fulltreffere mer enn Leverkusens Stefan Kiessling og Schalkes Kevin Kuryani.

Nürnberg, som er i poengnød i jakten på ny kontrakt, presset i store deler av kampen, men hadde intet svar på gjestenes effektivitet.

- Nürnberg var det beste laget, men vi tok poengene, og det er alt som betyr noe, sa Dzeko.

Wolfsburg klatret til 8.-plass, mens Nürnberg har bare tre poeng ned til nedrykksplass og ett til kvalifiseringsplass.

Også Bochum ligger utsatt til, med like mange poeng som Nürnberg, etter at det ble 1-2-tap hjemme mot Hamburg søndag. Et selvmål av Andreas Johansson rett før slutt ga gjestene en heldig seier.

Ruud van Nistelrooy presset svensken til feilen og bidro dermed til at Hamburg er på 6.-plass og med for fullt i kampen om europacupspill.

(NTB)


Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!