Edin Dzeko dro ned shortsen på motstanderen:

Dzekos shortsrøsk går verden rundt:
- Det er stusselig. Ta igjen i en takling

Erik «Panzer» Hagen ville ikke risikert ryktet sitt for et shortsrøsk.

BARE BOKSEREN: Bosnia-Herzegovinas Edin Dzeko ble sendt av banen etter å ha dratt ned shortsen til en motspiller da landet spilte mot Hellas på søndag. Video: Dplay Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mange sportsinteresserte har en eller annen gang tenkt «i alle dager, hva var det kortet der for?» når de har sett en fotball- eller kanskje også en håndballkamp.

Edin Dzeko skal visstnok ha spurt seg selv om det samme i helga, etter å ha fått sitt andre gule og dermed marsjordre i kampen mellom Hellas og Bosnia-Hercegovina i VM-kvaliken, søndag.

Men grunnen er ganske åpenbar. For Dzeko ble så forbanna etter å ha blitt taklet av greske Sokratis Papastathopoulos like utenfor 16-meteren, at han først holdt fast rundt leggen på Papastathopoulos, før han forsøkte å dra ned shortsen på motspilleren.

Nesten-blotting av motstanderen

Da han ikke lykkes i å få ned shortsen, fant Dzeko ut at han like greit kunne prøve én gang til. Og denne gangen gikk det. Publikum og tv-seere fikk se Papastathopoulos' hvite boksershorts, med shortsen hengende på knærne.

Da Dzeko så skulle reise seg, ventet han ikke med at motspilleren skulle flytte seg, men snek seg mellom bena på ham. Og da han kom seg opp, dyttet han Papastathopoulos i bakken.

Da dommeren hadde fått roet ned spillerne, fikk Dzeko det andre gule og måtte gå i garderoben, og i dag går videoklippet av shortsrøskinga verden rundt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer