Eckhoff: - Jeg følte meg som en dass

Tiril Eckhoff føler hun har gode muligheter på søndagens jaktstart til tross for at avstanden fram til ledende Marie Dorin Habert er nesten 44 sekunder.

BRUKBART START: Tiril Eckhoff gjorde en god sprint i dag.  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
BRUKBART START: Tiril Eckhoff gjorde en god sprint i dag.  Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Eckhoff skjøt på seg én strafferunde på lørdagens sprint og går ut som nummer sju. Rennet var hennes første i verdenscupen denne sesongen.

- Jeg følte meg som en dass. Det er ikke noe deilig. Jeg er litt rusten, sier Eckhoff til NRK om sykdommen hun har slitt med den siste uka.

Nå ser det lysere ut.

- Det var gøy å være tilbake, for jeg har gledet meg til å gå skirenn igjen. Jeg ligger greit plassert foran jaktstarten, så jeg får bare «gønne» på. En grei posisjon å gå til angrep fra, og det skal bli morsomt å gå jaktstart igjen. Denne hardøkta kan jo også være positiv, sa Eckhoff til NTB.

Farten i sporet var ikke den aller beste, men fullt hus på liggende skyting og én strafferunde på stående var mer enn godkjent. I mål var hun slått med 43,8 sekunder av vinneren, den franske veteranen Habert.

Basiller

- Jeg mangler jo litt trening den siste uken på grunn av sykdom. Det ble litt utenomsportslige basiller, tenker jeg. Det var en veldig svak forkjølelse som dere (journalistene) ikke hadde merket noe til. Det er små marginer det er snakk om, og det er ikke så mye som skal til for å sette oss toppidrettsutøvere utenfor, sa Eckhoff.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer