Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tiril Eckhoff om sykdom og dumme valg

Eckhoff lei av dumme valg: - Har trodd jeg er «super-woman»

Tiril Eckhoff lover å skjerpe seg før neste sesong.

Oslo 20180313.
Tiril Eckhof er klar for helgens verdenscup i skiskyting i Holmenkollen.

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Oslo 20180313. Tiril Eckhof er klar for helgens verdenscup i skiskyting i Holmenkollen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

Norges beste kvinnelige skiskytter de siste sesongene innser at sykdom og «dumme valg» bidro til at hun fikk en svært varierende skiskyttersesong.

Innimellom glimtet Eckhoff til, blant annet med OL-bronse på fellesstarten, men det var også stunder i vinter der hun syntes å være uvanlig langt bak de beste.

- Det er litt mye opp og ned, litt mye oppturer og veldig nedturer. Jeg fikk med meg det viktigste, og det var OL-medalje. Men jeg gleder meg veldig til å starte på nytt. Jeg ser jeg har vært mye syk og må ta tak på sånne ting. Jeg må lære litt av de dumme valgene jeg har gjort, sier Eckhoff til NRK.

- Hvor ofte har du vært syk?

- 45 dager. Nesten en og en halv måned, er det ikke det? Dæven, det er trist. Det er litt for mange timer som forsvinner.

Eckhoff er klar på at hun må bli bedre på å prioritere riktig. Hun har også innsett at hun ikke har noen «jernhelse».

- Restitusjon er viktig, å stresse rundt på alt mulig er ikke alltid veldig smart. Jeg må være bedre på spise og sove, sier hun og legger til:

- Jeg har trodd jeg er en «super woman». Det er jeg heller ikke. Så da er det greit å lære at jeg må prioritere trening først.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media