Eckhoff om uhell-sommeren: - Tror det gjør meg sterkere

Tiril Eckhoff har vært forfulgt av uhell denne sommeren. Likevel gjorde hun sin beste innsats under Blinkfestivalen noen gang.

LIKE BLID: Tiril Kampenhaug Eckhoff slutter aldri å smile, til tross for at sommeren har vært en rekke av uhell. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
LIKE BLID: Tiril Kampenhaug Eckhoff slutter aldri å smile, til tross for at sommeren har vært en rekke av uhell. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

SANDNES (Dagbladet): Blinkfestivalen ble en opptur for Tiril Eckhoff. En fjerdeplass fredag og en tredjeplass lørdag er det beste hun har gjort resultatmessig under showrennene i Sandnes.

- Jeg tar med meg det. Jeg er veldig fornøyd med dagens innsats, både for meg og romkameraten min, sier Eckhoff til Dagbladet.

Vant gjorde nemlig Marte Olsbu Røiseland, som var beste norske kvinne fredag og slo fredagens vinner Hanna Öberg i spurten om seieren dagen etter.

Uhell på uhell

At Eckhoff skulle prestere så bra allerede under Blinkfestivalen kom overraskende på både henne og folkene rundt den blide Oslo-jenta. Eckhoff har nemlig vært forfulgt av ulykker denne sommeren og har vært nødt til å trene alternativt.

- Jeg hadde første en skade på låret som tok en måned, og nå har jeg en tå som tar en måned og litt til. Det er neppe en optimal oppladning til disse rennene, men jeg tror det gjør meg sterkere til vinteren, sier Eckhoff.

Først var det et fall på rulleski som førte til en voldsom kul på hofta i mai. I begynnelsen av juli var hun på nytt uheldig og brakk lilletåa på høyrefoten etter at hun sto på hendene da hun drev med litt sommerakrobatikk på hytta.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer