Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eckhoff raste mot kamera: - Jævla ræva

Uvanlig reaksjon av 25-åringen.

UVANLIG REAKSJON: Tiril Eckhoff skrek i frustrasjon etter helsprekken på dagens sprint.
Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
UVANLIG REAKSJON: Tiril Eckhoff skrek i frustrasjon etter helsprekken på dagens sprint. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Tiril Eckhoff hadde en tung sesong i fjor, men denne sesongen har vært preget av oppturer mer enn nedturer.

Det så lenge lyst ut for 25-åringen også i dag med god fart i sporet og en perfekt liggende skyting. Men det hun håpte skulle bli et klimaks på stående, ble i stedet et vanvittig antiklimaks.

Eckhoff sprakk fullstendig og bommet fire ganger. Man skulle kanskje tro at hun ville gå av seg av frustrasjonen i løpet av de fire strafferundene og sisterunden, men den gang ei.

Da Bærum-jenta gikk i mål på en meget skuffende 39. plass, henvendte Eckhoff seg mot kamera og ropte følgende:

- Yes, jævlig ræva, ropte Eckhoff rett inn i TV-ruta under NRKs sending.

Franske Dorin Habert, hvis ektemann har sluttet i jobben for at Habert skal få satse helhjertet mot å bli verdens beste, vant sprinten i Pokljuka. Den tyske duoen Laura Dahlmeier og Franziska Hildebrand kapret de øvrige pallplassene.

- Dorin har valgt å satse selv etter at hun ble mor og klarer det gjennom at hennes mann har sluttet i jobben og er hjemmeværende. Det er veldig imponerende det Dorin har klart etter fødselen, sier skiskytterlegenden Liv Grete Skjelbreid til Dagbladet.

Hilde Fenne ble beste norske på en oppløftende 18. plass. Fenne slo tidlig igjennom og var et omtrent like stort talent på kvinnesiden som det Johannes Thingnes Bø var på herresiden, men de første årene i Fennes seniorkarriere har vært et mareritt.

Etter mye motgang fikk 22-åring fra Voss en etterlengtet opptur i dag. De øvrige norske kvinnene skuffet. Synnøve Solemdal ble nr. 34, mens Marte Olsbu og Bente Landheim så vidt klarte å kvalifisere seg for jakstarten hvor de 60 beste får gå.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media